Θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα στα Χανιά: Δράστης ο Μπαγκλαντεσιανός συγκάτοικος του θύματος, όλα τα στοιχεία

Ημερομηνία:

Συγκάτοικος και ομοεθνής του 26χρονου Μπαγκλαντεσιανού, που βρέθηκε διαμελισμένος σε σακούλες στο εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων στα Χανιά, εκτιμάται ότι είναι ο δολοφόνος.

Σύμφωνα με το neakriti, ο δράστης τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τη σορό του Μπλαγκαντεσιανού ενώ το κεφάλι και τα πόδια του βρέθηκαν στην Ανακύκλωση.

Η αστυνομία ταυτοποίησε τον νεκρό παρά τα ελλιπή στοιχεία και την κακή κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα το οποίο ήταν τεμαχισμένο και μοιρασμένο σε σακούλες.

Σύμφωνα με το neakriti, στις σακούλες βρέθηκε απόδειξη ταμειακής μηχανής και κάποιου είδους σπρέι. Αυτά οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία και ο τεμαχισμός δεν είχε γίνει στα Χανιά όπου βρέθηκε το κεφάλι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης αλλά στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι σακούλες με τα μέλη του νεκρού όπως το κεφάλι που βρέθηκε πρώτο, τεμαχίστηκε στην περιοχή των Περιβολίων στο Ρέθυμνο, απορρίφθηκε σε κάδους ανακύκλωσης και οι κάδοι ανακύκλωσης μεταφέρθηκαν στα Χανιά. Το κεφάλι βρέθηκε πάνω στους ιμάντες κατά τη διαδικασία της διαλογής.

Σύμφωνα με το neakriti, η Αστυνομία στρέφει τις υποψίες της σε ομοεθνή του νεκρού και πιο συγκεκριμένα σε κάποιον συγκάτοικό του ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί, και εκτιμάται ότι έχει φύγει από το Ρέθυμνο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Άμεσα τέθηκε υπό έλεγχο φωτιά στην Γλυφάδα Δωρίδας – φωτο

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Καρέλης Άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας...

Προφυλακιστέος ο 32χρονος για τα φορτία κοκαΐνης και skunk που “ξεσκεπάστηκαν” από λιμενικούς της Πάτρας

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο 32χρονος υπήκοος Σουηδίας, ο...

Η φάρσα στο «Cash or Trash» που έκανε τη Δέσποινα Μοιραράκη να παγώσει: «Βρε παλιάνθρωποι όλοι»

Ταραχή προκάλεσε στη Δέσποινα Μοιραράκη μία φάρσα που σημειώθηκε σε δημοπρασία...