Ο Loki επιστρέφει και όχι μόνο έχει trailer, αλλά και ένα αμφιλεγόμενο comeback

    Ημερομηνία:

    Το Disney+ κυκλοφόρησε τρέιλερ της 2ης σεζόν της σειράς “Loki“, η οποία θα φέρει κάτι που περιμέναμε: το ταξίδι στον χρόνο. Το θέμα βέβαια είναι ότι θα φέρει και κάποιον που δεν περιμέναμε καθόλου.Τουλάχιστον όχι τώρα.

    Ο Loki, το time travel και ο villain που δεν περιμέναμε

    Το πολυαναμενόμενο πρώτο trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς “Loki” των Marvel Studios κυκλοφόρησε και υπόσχεται μια συναρπαστική συνέχεια της περιπέτειας του αγαπημένου σκανταλιάρη θεού που ταξιδεύει στο χρόνο.

    Στη σειρά, η οποία αποτελεί την πρώτη live-action σειρά του MCU που λαμβάνει δεύτερη σεζόν, θα επιστρέψουν ο Tom Hiddleston ως ο σκανδαλιάρης Loki και ο Owen Wilson ως ο πράκτορας Mobius M. Mobius της Αρχής Μεταβολής του Χρόνου (TVA). Στο cast θα συμμετάσχουν ο βραβευμένος με Όσκαρ Ke Huy Quan του “Everything Everywhere All At Once” και ο Rafael Casal του “Blindspotting”.

    Εκτός από τα ταξίδια στον χρόνο που περιμέναμε, αυτό που δεν περιμέναμε να δούμε είναι η επιστροφή του Jonathan Majors στον ρόλο του Kang, ενός από τους ανταγωνιστές του MCU. Σύμφωνα με αναφορές, ο χαρακτήρας του Majors θα εμφανιστεί περίπου στα μισά επεισόδια, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο πολυπλοκότητας και ίντριγκας στην ιστορία.

    Τη δεύτερη σεζόν του Loki υπογράφει ο σεναριογράφος Eric Martin και διαθέτει μια ταλαντούχα ομάδα σκηνοθετών, όπως οι Justin Benson, Aaron Moorhead, Dan Deleeuw και Kasra Farahani.

    Ο επερχόμενος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 6 Οκτωβρίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αρκετές σορούς που μπορεί να ανήκουν σε ομήρους της Χαμάς εντόπισαν οι IDF στη Λωρίδα της Γάζας

    Αρκετές σορούς που ενδέχεται να ανήκουν σε Ισραηλινούς ομήρους...

    Επίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθούν η 4η, 5η και 6η δόση

    Ανοικτή είναι η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21, όπως γνωστοποίησε το υπουργείο...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Ζημιές σε καλλιέργειες από το χαλάζι – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες προκάλεσε η ισχυρή χαλαζόπτωση που έπληξε το...
    Best Shop