Κατασκοπεία – Ρόδος: Χαμηλοί τόνοι από τα τουρκικά ΜΜΕ για τη σύλληψη των δύο μουσουλμάνων

    Ημερομηνία:

    Αν και κάνουν λόγο για νέα «κρίση κατασκοπείας» ανάμεσα σ’ Ελλάδα και Τουρκία, τα τουρκικά ΜΜΕ διατηρούν χαμηλούς τόνουςστην υπόθεση σύλληψης των δύο μουσουλμάνων από τη Θράκη, στο νησί της Ρόδου.

    Τα τουρκικά δημοσιεύματα παρουσιάζουν πληροφορίες από τα ελληνικά ΜΜΕ αλλά και η σχετική αναφορά του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Χαρακτηριστικοί τίτλοι δημοσιευμάτων στον ηλεκτρονικό τύπο: «Στρατιωτική κρίση κατασκοπείας στην Ελλάδα», «Η Ελλάδα συνέλαβε δύο Τούρκους στο νησί της Ρόδου για κατασκοπεία», «Υπάλληλος του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο συνελήφθη για κατασκοπεία».

    tourkika

     

    Η τουρκική έκδοση της DW αναφέρει: «Όπως έγινε γνωστό, πως ένας από αυτούς που κρατήθηκαν ήταν υπάλληλος του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα ελληνικά ΜΜΕ, οι δύο συλληφθέντες ανήκουν στην τουρκο-μουσουλμανική μειονότητα της Ελλάδας. Μετέφεραν πληροφορίες σχετικά με στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο νησί της Ρόδου και του Καστελόριζου. Ο εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης Στέλιος Πέτσας επιβεβαίωσε τις συλλήψεις»

    tourkika-2

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέμπη: Συγγενείς θυμάτων ζητούν παράσταση κατηγορίας κατά Τριαντόπουλου

    Οι πρώτες δηλώσεις παράστασης υποστήριξης της κατηγορίας από συγγενείς θυμάτων...

    Τηλεοπτική σειρά του MEGA είχε «προβλέψει» το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

    Η καυστική ατάκα της Λίτσας Μπακλάφα στους "Συμπέθερους απ’...

    Φρίκη στην Αττική: Τέσσερις άνδρες βίασαν ομαδικά 14χρονη – Συνελήφθησαν οι δύο

    Σοκ προκαλεί η είδηση του ομαδικού βιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού...

    Επίδομα ενοικίου: Οι κυρώσεις για όσους υποβάλλουν ανακριβή στοιχεία

    Το επίδομα ενοικίου και μάλιστα εντόκως θα κληθούν να καταβάλλουν όσοι...