Ανακοινώσεις Πέτσα για το ρεβεγιόν! Νέες υπηρεσίες ανοίγουν από αύριο

    Ημερομηνία:

    Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών με τον Στέλιο Πέτσα. να ανακοινώνει το άνοιγμα των καταστημάτων περιποίησης νυχιών από αύριο το πρωί, αλλά και τι θα ισχύσει παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

     

    Τι θα ισχύει για τις υπηρεσίες περιποίησης νυχιών
    «Από αύριο το πρωί, τίθενται σε λειτουργία και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών. Τα φαινόμενα «μαύρης εργασίας» και καταστρατήγησης των υγειονομικών μέτρων στον χώρο αυτό είναι δυστυχώς εκτεταμένα, όπως φαίνεται και με μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) το Σαββατοκύριακο. Για αυτό είναι προτιμότερο να λειτουργούν με κανόνες και υγειονομικά πρωτοκόλλα παρά ανεξέλεγκτα κατ’ οίκον. Αναλυτικά στοιχεία για τους σχετικούς ΚΑΔ θα περιγράφουν με δελτίο τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αργότερα σήμερα», είπε ο κ.Πέτσας.

     

    Εως 9 άτομα στα σπίτια Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
    Για την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συστήνουμε σε όλους, αυτές οι γιορτές να μην είναι αφορμή για συγχρωτισμό. Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια περισσοτέρων των 9 ατόμων προερχομένων από δύο οικογένειες, ενώ θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί.

     

    Επικοινωνία Μητσοτάκη-Ιερώνυμου για τις εκκλησίες
    Σε ό,τι αφορά τις εκκλησίες μας, θα υπάρξει εντός της ημέρας επικοινωνία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο. Ο κ.Πέτσας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου είπε «εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει διπλή λειτουργία κατά την προτεραιότητα και την απόφαση που θα λάβει η εκκλησία μας. Ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα ή αύριο.»

    Άλλα βασικά σημεία της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών:
    • Για το click away: Κάνουμε ότι μπορούμε σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση να δώσουμε ανάσες. Σκοπός να αποσυμφορηθούν οι ταχυμεταφορές και να υπάρξει κάποιος τζίρος. Δεν βάζουμε ποσοτικό όριο. Δίνουμε διέξοδο, όχι ευκαιρία για συγχρωτισμό.
    • Ο εμβολιασμός θα προχωρήσει σύμφωνα με το σχέδιο της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών.
    • Συγχαρητήρια σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που κάνουν τη δουλειά τους για την υπόθεση κατασκοπείας στην Ρόδο. Κανένα σχόλιο από την κυβέρνηση.
    • Δεν παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για διεύρυνση του ωραρίου για τις μετακινήσεις για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το φούξια τρένο που έχει τρελάνει τους Αθηναίους, δείτε βίντεο μέσα από τον «πριγκιπικό» συρμό του ΗΣΑΠ

    Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες του ΗΣΑΠ τις τελευταίες ημέρες...

    Ματαιώνεται η εξαγορά της Novibet από την Allwyn

    Τέλος στο deal εξαγοράς του 51% της Novibet από την Allwyn έβαλαν οι...

    Δεν οδηγείται στη φυλακή ο πατήρ Αντώνιος: Συγκεντρώθηκε το ποσό για την εξαγορά της ποινής

    Εφικτή κατέστη η συγκέντρωση των 60.000 ευρώ που απαιτούνταν...