Αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας – Μη χάσετε τις ξεχωριστές εκδηλώσεις

    Ημερομηνία:

    Το Υπουργείο Πολιτισμού και η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, διοργανώνουν και φέτος, όπως κάθε χρόνο, εκδηλώσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους, μνημεία και μουσεία, σε ολόκληρη τη χώρα, με ελεύθερη είσοδο τη νύχτα της αυγουστιάτικης Πανσελήνου που θα ανατείλει την τελευταία νύχτα του Αυγούστου.

    ICECAP

    Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τις νύχτες της Πανσελήνου (η αρχή έγινε την Τρίτη 1η Αυγούστου και η σκυτάλη θα δοθεί την Πέμπτη 31 του μηνός) σε 50 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη τη χώρα. Περιλαμβάνουν μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, βραδιές αστροπαρατήρησης, βραδιές όπερας κ.ά. Άλλοι 50 αρχαιολογικοί χώροι, μνημεία και μουσεία, θα υποδεχθούν το κοινό με ελεύθερη είσοδο (20.00-00.00).

    Στις 31 Αυγούστου το Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό με ελεύθερη είσοδο, χωρίς όμως διοργάνωση εκδήλωσης από 20:00 έως 24:00.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ρόφημα που φαίνεται να αυξάνει το προσδόκιμο ζωής – και μας φτιάχνει τη διάθεση

    -Δεν γνωρίζουμε ποιος ακριβώς ήπιε τον πρώτο καφέ στον...

    Οι top χώρες προέλευσης των περισσότερων ξένων ταξιδιωτών στην Ελλάδα

    Τα σκήπτρα συνεχίζει να κρατάει και το 2025 ο...

    Αγορά εργασίας: Μειώνονται οι 30ρηδες, αυξάνονται οι 65ρηδες

    Γκριζάρει επικίνδυνα η αγορά εργασίας στην Ελλάδα, όπως προκύπτει...

    Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις – Πότε θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι σε Γυμνάσια και Λύκεια

    Πλησιάζουν οι ημερομηνίες-ορόσημα για τη λήξη των μαθημάτων στα...