Δυτική Ελλάδα: Έμειναν στη μέση της … θάλασσας – Κινητοποίηση του Λιμενικού

    Ημερομηνία:

    Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Κατάκολου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή ενός (01) ν. μ. έξω από τον λιμένα, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

    Άμεσα στην ανωτέρω περιοχή μετέβη ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το Ε/Γ-Λάντζα «ΜΙΜΗΣ» Ν.Κ. 24, το οποίο εντόπισε το εν λόγω Ι/Φ σκάφος με τους επιβαίνοντες του καλά στην υγεία τους και το ρυμούλκησε με ασφάλεια στον λιμένα Κατάκολου, συνοδεία του ναυαγοσωστικού σκάφους.

    Από το Λιμεναρχείο Κατάκολου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω Ι/Φ, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Air China εγκαινιάζει την πρώτη διεθνή πτήση με το νέο αεροσκάφος C909

    Η πρώτη διεθνής πτήση της Air China με τη χρήση του κινεζικού επιβατικού...

    ΙΕΛΚΑ για σούπερ μάρκετ: Φτηνότερα απορρυπαντικά, ακριβότερα τα κρέατα – Τι άλλαξε τον Ιούνιο

    Μικρή υποχώρηση κατά 0,35% κατέγραψαν οι τιμές στα σούπερ μάρκετ τον Ιούνιο...

    Στις Βρυξέλλες με τον Ευρωπαίο Επίτροπο ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φ. Ζαΐμης

    Στις Βρυξέλλες, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Βαλκανίων & Ευξείνου...

    Τέμπη: Συγγενείς θυμάτων ζητούν παράσταση κατηγορίας κατά Τριαντόπουλου

    Οι πρώτες δηλώσεις παράστασης υποστήριξης της κατηγορίας από συγγενείς θυμάτων...