Έγκλημα Μπουκαούρη: Ξανά στον Ανακριτή σήμερα ο 35χρονος ανηψιός – Κατηγορείται για τη δολοφονία της θείας του

    Ημερομηνία:

    Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα για την απολογία του ο 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη για την ανθρωποκτονία της 55χρονης θείας του, Νικολίτσας Μητροπούλου, στο σπίτι της στην οδό Μπουκαούρη, στις 26 Ιουλίου.

    Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

    Κάμερες ασφαλείας εμφανίζουν τον 35χρονο να βγαίνει από το σπίτι της γυναίκας το επίμαχο διάστημα που προσδιορίζεται ιατροδικαστικά η δολοφονία, φορώντας περούκα, μάσκα και χειρουργικά γάντια.

    Οι υποψίες σε βάρος του προέκυπταν και από το γεγονός ότι πριν από επτά χρόνια είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της 53χρονης μητέρας του και αδελφής της 55χρονης.

    Η κατηγορία που τότε είχε αντιμετωπίσει είχε μετατραπεί λόγω καταθέσεων συγγενικών του προσώπων και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγριογούρουνα έκαναν επιδρομή σε χωράφια της Ηλείας – Έφαγαν δύο τονους καρπούζι

    Την έντονη ανησυχία και απόγνωση των αγροτών προκαλούν οι...

    Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα

    Ο Κώστας Τσιμίκας αποχαιρέτησε με συγκλονιστικά λόγια τον Ντιόγκο...

    Τάκης Ζαχαράτος: Μίλησε για τον πρώτο του έρωτα

    «Έχω ερωτευτεί τρελά. Η πρώτη μου μεγάλη καψούρα κρατάει...

    Πάτρα: Πρέπει να… τρέξει για να κερδίσει το στοίχημα του yachting

    Η Δυτική Ελλάδα αποδεικνύεται η ανερχόμενη δύναμη στο yachting,...