Στο νοσοκομείο και ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη – Με λιποθυμικό επεισόδιο

    Ημερομηνία:

    Με λιποθυμικό επεισόδιο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ο πατέρας του Μιχάλη Κατσουρή, ωστόσο, δεν εμπνέεται ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.

    Ο πατέρας του δολοφονημένου οπαδού, δεν άντεξε την έντονη συγκινησιακή φόρτιση από τον αδόκητο χαμό του γιου του και κατέρρευσε με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

    Η μητέρα του νεαρού οπαδού που δολοφονήθηκε με μία μαχαιριά από karambit στον περιβάλλοντα χώρο της Opap Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια, νοσηλευόταν μέχρι σήμερα το πρωί στον Ερυθρό Σταυρό, απ’ όπου και πήρε εξιτήριο.

    Για προληπτικούς λόγους, αναμένεται να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο, ενώ αύριο είναι προγραμματισμένη η κηδεία του 29χρονου στην Ελευσίνα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων: Σημαντικές εξελίξεις για την Πάτρα στον χώρο των ολυμπιακών και εναλλακτικών αθλημάτων

    Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα: Ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων προχωρά...

    ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο με την φωτογραφία του “πρώην” στο κινητό τους!

    Εκσυγχρονίστηκε η ΕΛ.ΑΣ. και ιδιαίτερα σε ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας...

    ΠΑΤΡΑ: Σε ένα μήνα η παράδοση της γέφυρας της περιμετρικής στα Μποζαϊτικα

    Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο κλάδος προς Πύργο του πολύπαθου...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Εξυπηρετούσαν με αντάλλαγμα τριήμερα στα Καλάβρυτα

    Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ που...