Πάρος: Εξαφάνιση 42χρονου σέρφερ – Μεγάλη αγωνία

    Ημερομηνία:

    Κορυφώνεται η αγωνία για τον 42χρονο σέρφερ που παραμένει αγνοούμενος από την Τρίτη 15 Αυγούστου. Είχε βγει για σερφ με φίλο του και τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς.

    Στη δήλωση εξαφάνισης, ο φίλος του αγνοούμενου ανέφερε πως έχασε κάποια στιγμή την οπτική επαφή με τον 42χρονο και άρχισε να ανησυχεί όταν ο χρόνος περνούσε δίχως να μπορεί να τον εντοπίσει.

    Συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του 42χρονου σέρφερ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ανοιχτά της Χρυσής Ακτής στην Πάρο.

    Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του συμμετέχουν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, τέσσερα ιδιωτικά παραπλέοντα και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 42χρονος είχε βγει με φίλο του για σερφ. Ωστόσο, ο φίλος του επέστρεψε και δήλωσε την εξαφάνιση του 42χρονου.

    Το Λιμενικό κινητοποιήθηκε αμέσως και ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου σέρφερ.Πάρος: Αγωνία και νέες έρευνες για τον 42χρονο αγνοούμενο σέρφερ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    5 τύποι ανθρώπου και γιατί αργούν πάντα στα ραντεβού τους

    «Σε 10 λεπτά θα είμαι εκεί», αλλά το δεκάλεπτο...

    Το μεγάλο σοκ στην αγορά της μόδας πολυτελείας: Εχασε 70 εκατ. πελάτες σε τρία χρόνια

    Αρκεί μια βόλτα στο περίφημο Quadrilatero della Moda στην...

    Οι 10 πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο

    Οι λίστες των οικονομικών περιοδικών και των εξειδικευμένων ερευνητών...

    Συμμαχία ΑΑΔΕ – ΔΕΔΔΗΕ κατά της ρευματοκλοπής

    Εκτός από τον πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής και των...