Εμπορεύματα του Jumbo… στη θάλασσα! Το click away προκάλεσε πρόβλημα

    Ημερομηνία:

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες, 6.000 κοντέινερ με εμπορεύματα της εταιρείας Jumbo βρίσκονται στη θάλασσα γιατί δεν μπορούν να εκτελωνιστούν, καθώς η αλυσίδα δεν έχει χώρους να τα αποθηκεύσει λόγω click away.

    Η αλυσίδα Jumbο μάλιστα, λίγο μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας αδυναμία να εξυπηρετήσει τόσο μέσω του e-shop της όσο και μέσω της υπηρεσίας click away, τονίζοντας πως «δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές».

    Η Jumbo του κ. Απόστολου Βακάκη, έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει κλειστό το δίκτυο της. Tα ταμειακά της διαθέσιμα είναι 600 εκατ. ευρώ και η κεφαλαιoποίησή της ξεπερνά τα 1,9 δισ. ευρώ. Επιπλέον, με αυτήν της την κίνηση στέλνει ένα μήνυμα δυσαρέσκειας προς την κυβέρνηση για τον τρόπο που έχει χειριστεί το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το Σάββατο η κηδεία του Σωκράτη Καραγιάννη

    Το Σάββατο η κηδεία του 49χρονου Πατρινού Σωκράτη Καραγιάννη...

    Προχωρά η σύνδεση Πατρών-Πύργου με το λιμάνι Κυλλήνης

    Σε τροχιά ολοκλήρωσης εισέρχονται επιτέλους τα έργα διασύνδεσης του...

    Αυτοί είναι οι πιο φρικτοί τρόποι να πεθάνεις, σύμφωνα με την επιστήμη

    Ο θάνατος είναι αναπόφευκτος, αλλά η επιστήμη έχει αποκαλύψει...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Συνταγή για ψαρονέφρι με εύκολη σάλτσα κρασιού

    Το χοιρινό φιλέτο είναι από τα εύκολα και οικονομικά κομμάτια κρέατος που μπορούμε να ετοιμάσουμε...