Παναγιώτη Μελάς: «Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να τους χαλά τη “σούπα” προς όφελος του λαού!»

    Ημερομηνία:

    «Το κάλεσμα “ενότητας” του κ. Σβόλη, που εξαίρει και τη στάση των δημοτικών παρατάξεων ενάντια στη σημερινή Δημοτική Αρχή, αλλά και η άμεση “ανταπόκριση” του γνωστού για την μέχρι και χυδαία συμπεριφορά και στάση του πολλές φορές, κ. Χρυσανθακόπουλου, δεν μας προκαλεί εντύπωση».

    Αυτό σημειώνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Μελάς και συνεχίζει: «Σ’ αυτό το “κάλεσμα” χωράνε όλοι όσοι και τοπικά, ταυτίζονται και εξυπηρετούν τα οικονομικά συμφέροντα, υλοποιώντας την πολιτική των έως και σήμερα Κυβερνήσεων και των κομμάτων τους, όπως και διάφοροι άλλοι παρατρεχάμενοί τους και κολαούζοι.

    Φλίγκος

    Άλλωστε, αντίστοιχα καλέσματα απέναντι στη φιλολαϊκή, αγωνιστική, διεκδικητική για το λαό και τις ανάγκες του Δημοτική Αρχή, έχουν απευθύνει και άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, είτε έχουν επίσημη στήριξη και χρίσμα (όπως ο κ. Σβόλης απ’ τη Ν.Δ.), είτε όχι, εμφανιζόμενοι ως “απολιτίκ” και “ανεξάρτητοι”, ψάχνοντας όμως και για στηρίξεις.

    Όμως, έχουν γνώση οι φύλακες!

    Ο λαός θα δώσει την απάντησή του σε αυτούς τους σχεδιασμούς, στηρίζοντας εκ νέου τη σημερινή Δημοτική Αρχή, που δεν το κρύβει ότι τους χαλά τη … σούπα και έτσι θα συνεχίσει, εξυπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο τα λαϊκά συμφέροντα!»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Πόλεμος αιωνίων» με ανακοινώσεις και καταγγελίες – «Μπαρούτι» το κλίμα πριν τον 4ο τελικό στο ΣΕΦ

    Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τεράστιο προβάδισμα… τίτλου το βράδυ της...

    Η Wanda Nara με μπικίνι σε παραλία της Ibiza

    Η Wanda Nara με μπικίνι σε παραλία της Ibiza

    Η Eve Gale με μπικίνι στις διακοπές της στην Μύκονο

    Η Eve Gale με μπικίνι στις διακοπές της σε...

    Λος Άντζελες: Επεισόδια και συλλήψεις κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ομοσπονδιακής υπηρεσίας μετανάστευσης

    Πολλοί άνθρωποι συνελήφθησαν χθες Σάββατο στο Λος Άντζελες επειδή αντιτάχθηκαν σε...