ΑΧΑΪΑ: Απίστευτη περιπέτεια! Απομάκρυναν νεκρό ζώο κι έμπλεξαν  με αστυνομία…

    Ημερομηνία:

    Κινητοποίηση για κακοποίηση ζώου στην Αχαΐα, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως επρόκειτο για… παρεξήγηση. Ωστόσο, λίγο έλειψε οι δύο ύποπτοι να βρεθούν κατηγορούμενοι στα «καλά καθούμενα», επειδή αποφάσισαν να απομακρύνουν νεκρό ζώο από το σημείο όπου το βρήκαν…

    Όλα συνέβησαν παραμονή 15αυγουστου, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, όταν τα δύο άτομα που έμελε να μπλέξουν στην περιπέτεια, την οποία σαφώς και δεν θα ξεχάσουν ποτέ τους, ένας 42χρονος γνωστός επαγγελματίας της περιοχής και ο 25χρονος συνεργάτης του, συνειδητοποίησαν ότι στην περιοχή υπήρχε μια έντονη δυσοσμία.

    Κατάλαβαν αμέσως ότι προερχόταν από κάποιο νεκρό ζώο κι έτσι βγήκαν στο δρόμο από τον χώρο εργασίας τους, για να εντοπίσουν την πηγή της μυρωδιάς. Εντόπισαν ένα νεκρό σκυλί το οποίο μάλιστα βρισκόταν λίγα μέτρα πιο μακριά από εξοχική κατοικία.

    Πλησίασαν με σακούλες και μάζεψαν το νεκρό τετράποδο και το σήκωσαν μεταφέροντας το μέσα στο κοντινό δάσος, με σκοπό να το αφήσουν σε μια φυσική λακκούβα.

     

    ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Αυτό που δεν γνώριζαν ήταν ότι οι κινήσεις τους καταγράφονταν σε βίντεο από γυναίκα φιλόζωη η οποία νομίζοντας πως οι δύο κακοποίησαν και σκότωσαν τον σκύλο, αποφάσισε να κρατήσει αποδεικτικό υλικό εναντίον τους και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Και πράγματι, στην αστυνομική διεύθυνση σήμανε συναγερμός και εστάλη επείγον σήμα στο κοντινό αστυνομικό τμήμα της Χαλανδρίτσας.

    Μάλιστα η φιλόζωη είχε αναγνωρίσει από το βίντεο τον 42χρονο επαγγελματία, τον οποίο είχε κατονομάσει, κι έτσι το περιπολικό μετέβη απευθείας στον χώρο εργασίας του!

    Εκείνος και ο συνεργάτης του δεν πίστευαν στα αυτιά τους ακούγοντας από τον αστυνομικό την κατηγορία που πιθανώς να τους αποδιδόταν, παρ’ όλα αυτά τον ακολούθησαν χωρίς διαμαρτυρίες στο τμήμα.

     

    ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

    Στο μεταξύ η γυναίκα είχε ήδη μεταβεί στην αστυνομική υπηρεσία θέλοντας να υποβάλλει μήνυση και έχοντας στην διάθεση των αστυνομικών το οπτικό υλικό που πίστευε πως αποδείκνυε την ενοχή τους. Οι παραλίγο κατηγορούμενοι εξήγησαν τι ακριβώς είχε συμβεί και μάλιστα μαζί με αστυνομικούς μετέβησαν ξανά στο σημείο  που είχαν αφήσει το νεκρό ζώο και αφού εντοπίστηκε, η παρεξήγηση λύθηκε. Πείστηκε βέβαια και η ίδια η καταγγέλλουσα. Αν και ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, οι δύο άνδρες δέχτηκαν αυστηρές παρατηρήσεις διότι και με αυτόν τον τρόπο που αντέδρασαν θα μπορούσαν να διωχθούν σε μικρότερο βαθμό. Διότι θα έπρεπε, όπως ενημερώθηκαν, να ειδοποιήσουν τις αρχές και όχι από μόνοι τους να φορτώσουν το νεκρό ζώο και να το μεταφέρουν σε άλλο σημείο.

    Προφανώς όμως, τόσο οι αστυνομικοί, όσο και οι φιλόζωοι, κατάλαβαν ότι η δυσοσμία ήταν τόσο έντονοι, που οι «δράστες» το μόνο που ήθελαν να κάνουν είναι να δώσουν μια λύση. Και πως καμία κακή διάθεση και πρόθεση δεν είχαν με το ζώο, πολλώ δε μάλλον, ενώ ήταν νεκρό…

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ας απαντήσει ο ΟΣΕ για τις γραμμές

    Σε σχέση με το «στράβωμα» των γραμμών του προαστιακού,...

    Στις προθέσεις του υπουργείου είναι να κλείσουν δύο ΕΠΑΛ στην Πάτρα

    Είναι γνωστό ότι στις προθέσεις του υπουργείου είναι να...

    Απάτη: Παρήγγειλε άρτους για μοναστήρι και… άδειασε τον λογαριασμό της φουρνάρισσας

    Eνώπιον του Ειρηνοδικείου Ρόδου με αγωγή αποζημίωσης από αδικοπραξία εις βάρος...

    Τι συμβολίζει η μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

    Τον «φρυγικό σκούφο» γνωστό ως «σκούφο της ελευθερίας», ένα...