Βασιλιάς Κάρολος – Πρίγκιπας Χάρι: Ξεκινούν τις «ειρηνευτικές συνομιλίες»

    Ημερομηνία:

    Την πρόθεση να φτιάξουν ξανά τις σχέσεις τους φαίνεται πως έχουν ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Χάρι. Σύμφωνα με το New York Post οι δύο άνδρες φέρονται να  έχουν κλείσει μέχρι και την ημερομηνία της συνάντησής τους, που θα είναι 17η Σεπτεμβρίου, για να ξεκινήσουν τις «ειρηνευτικές συνομιλίες».

    Στόχος της συνάντησης είναι να λήξη η συνεχιζόμενη οικογενειακή διαμάχη και ο νέος βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου, λέγεται ότι έχει εκκαθαρίσει το πρόγραμμά του για την συνάντηση.

    «Ο Βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να επιστρέψει στο Λονδίνο από το Balmoral στα μέσα Σεπτεμβρίου, κάτι που συνδυάζεται με το τέλος του ταξιδιού του Χάρι για το Invictus Games στο Ντίσελντορφ», είπε μια άγνωστη πηγή στο περιοδικό OK! του Ηνωμένου Βασιλείου. «Ο βασιλιάς έχει προγραμματισμένη εκ νέου επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία στις 20 Σεπτεμβρίου, οπότε έχει λίγες μέρες να αφιερώσει στο Λονδίνο για να συναντηθεί με τον γιο του. Το προσωπικό προσπαθεί να τελειοποιήσει τις λεπτομέρειες καθώς μιλάμε».

    Η Μέγκαν Μαρκλ δεν αναμένεται να είναι μαζί τους στη συνάντηση.

     

    Πηγές από το περιβάλλον των Σάσεξ διέψευσαν το δημοσίευμα στο The Post την Κυριακή.

    Δεν είναι μυστικό ότι υπήρξε ένταση μεταξύ του Χάρι και της οικογένειάς του τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την κυκλοφορία της βιογραφίας του «Spare» τον Ιανουάριο, στην οποία ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του τον χαρακτήρισε ως «εφεδρικό» από την ημέρα της γέννησής του. Πηγή του OK! είπε ότι ο βασιλιάς ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένος από την απεικόνιση της συζύγου του, βασίλισσας Καμίλα, από τον Χάρι, στο «Spare». Ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι η βασίλισσα Καμίλα «με θυσίασε στον προσωπικό της βωμό δημοσίων σχέσεων».

    «Εάν πραγματοποιηθούν οι συζητήσεις, ο βασιλιάς θα καταστήσει πολύ σαφές ότι δεν θα υπάρξει απολύτως καμία ιδιωτική οικογενειακή συνομιλία που θα συζητηθεί δημόσια στο μέλλον», είπε η πηγή του ΟΚ!.

     

    Το ντοκιμαντέρ και η στέψη  

     

    Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε περισσότερες οικογενειακές διαμάχες τους, στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Harry & Meghan», τον Δεκέμβριο του 2022, το οποίο ερεύνησε τον απόηχο της απόφασης του ζευγαριού να παραιτηθεί από τα βασιλικά καθήκοντα το 2020. Ο πρίγκιπας επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για να παραστεί στην ιστορική στέψη του πατέρα του στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, αλλά δεν απαθανατίστηκε με τον αδελφό του, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ή τον πατέρα του και δεν είχε κάποιον επίσημο ρόλο στην τελετή.

    Αντίθετα, κάθισε στην τρίτη σειρά, με το μεγάλο καπέλο, αποτελούμενο από πούπουλα, της πριγκίπισσας Άννας να κάνει πολύ δύσκολη την καταγραφή του από τις κάμερες των μέσων ενημέρωσης. Μάλιστα βρέθηκε στην χώρα για λιγότερο από 24 ώρες, καθώς έσπευσε να γυρίσει στην οικογένειά του στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, για να γιορτάσει τα 4α γενέθλια του γιου του Άρτσι.

     

    Το πλάνο για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου 

     

    Οι φημολογούμενες συζητήσεις μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και του βασιλιά Καρόλου θα πραγματοποιηθούν λίγες εβδομάδες πριν ο μονάρχης κλείσει τα 75 του χρόνια στις 14 Νοεμβρίου. Δεν είναι σαφές για το εάν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα βρεθούν στην Αγγλία για τα γενέθλιά του. Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας υπέθεσε πρόσφατα πως μπορεί να χειριστούν τα γενέθλια με τον ίδιο τρόπο που χειρίστηκαν την στέψη και έτσι ο Χάρι να ταξιδέψει μόνος του.

    «Θα μπορούσε να πάει μόνος του και να φέρει τον Άρτσι μαζί του», σκέφτηκε η βασιλική βιογράφος και δημοσιογράφος Angela Levin στο GB News την περασμένη εβδομάδα. «Είναι μεγάλο αγόρι τώρα και θα μπορούσε να δει τα ξαδέρφια του», συνέχισε για τον Άρτσι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οταν τα πανηγύρια γίνονται… παρτιγύρια

    Η Αργυρώ Πουργέζη απέφυγε φέτος τα πανηγύρια του νησιού...

    Στον πάγο αντικειμενικές, ΦΠΑ και φόρος υπεραξίας

    Αγοραπωλησίες ακινήτων με τις ίδιες αντικειμενικές αξίες, χωρίς ΦΠΑ...

    Παραλία Πατρών: «Εάν βρέξει, θα πνιγούμε» – ΦΩΤΟ

    Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την κατάσταση που επικρατεί στο ποτάμι...

    Ελέγχεται η ανταπόκριση του Δήμου Πατρέων αλλά και η αντίδραση της Κτηματικής Υπηρεσίας

    Στα συρτάρια της Κτηματικής Υπηρεσίας νομού Αχαΐας παραμένουν δεκάδες...
    Best Shop