BBC: Οι Ρώσοι θεωρούσαν τον Πριγκόζιν «dead man walking»

    Ημερομηνία:

    «Ένας νεκρός που περπατάει». Αυτή είναι η φράση με την οποία περιγράφουν τον Γεβγκένι Πριγκόζιν, αρκετοί παρατηρητές των ρωσικών πραγμάτων το τελευταίο διάστημα και ειδικότερα μετά την ανταρσία του κατά του Κρεμλίνου.

    ICECAP

    Σύμφωνα με το BBC παρά το γεγονός ότι ο Πριγκόζιν συμφώνησε να φύγει από τη Ρωσία όντας ελεύθερος και να κατευθυνθεί αρχικά στη Λευκορωσία και την Αγία Πετρούπολη και στη συνέχεια στην Αφρική, αυτό δεν σήμαινε ότι θα ήταν ασφαλής.

    Όπως σχολίασε ο διεθυντής της CIA William Burns «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που ο Πούτιν προσπαθεί να σερβίρεται κρύο ή κάτι τέτοιο». Ωστόσο τίποτε από τα παραπάνω όπως τονίζει το BBC δεν σημαίνει ότι ο ηγέτης της Wagner και η συνοδεία του στοχοποιήθηκαν σκόπιμα.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα χρήματα πίσω από το ποδόσφαιρο: Αυτά είναι τα πιο ακριβά Μουντιάλ όλων των εποχών

    Δεδομένου ότι το παγκόσμιο κύπελλο της FIFA είναι ένα από τα πιο...

    ΠΑΤΡΑ: Το συγκλονιστικό βίντεο με την γιατρό Βιβή Λουκοπούλου

    Η γιατρός που τραυματίστηκε όταν το αυτοκίνητό της, συγκρούστηκε...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Σήμερα η κηδεία της Μαρίας Δροσοπούλου – Συγκλονιστικό βίντεο

    Σήμερα το μεσημερι η κηδεία της Μαρίας Δροσοπούλου στη...

    Νησί του Πάσχα: Ταξίδι σε έναν τόπο γεμάτο μυστήριο

    To Νησί του Πάσχα, ένα από τα πιο απομακρυσμένα...