Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος: “Ανάγκη για ολοκλήρωση μιας τεράστιας προσπάθειας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη”

    Ημερομηνία:

    «Οι ίδιες αξίες που μας έφεραν κοντά το 2019 παραμένουν και σήμερα ζωντανές» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος (Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος) που μαζί με το Δήμαρχο Σπύρο Μυλωνά, επαναβεβαίωσαν την κοινή τους πορεία ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.
    «Είναι οι αξίες της ανιδιοτελούς προσφοράς στο Δήμο και τους δημότες, της σκληρής καθημερινής δουλειάς αλλά και της ανάγκης για ολοκλήρωση μιας τεράστιας προσπάθειας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τη νυν δημοτική αρχή» κατέληξε ο Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος.
    «Με το Σπύρο στα χρόνια που προηγήθηκαν είχα μια καθημερινή
    συνεργασία και οφείλω να τονίσω ότι είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω την προσήλωσή του στα καθήκοντα που κάθε φορά του ανατίθονταν και την αποτελεσματικότητα που τον διέκρινε. Σπύρο, θα δώσουμε μαζί κι αυτή τη μάχη με τη σοβαρότητα που αρμόζει στην περίσταση και τη βεβαιότητα της εκλογικής μας νίκης» υπογράμμισε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς.
    Ο Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος
    Οικονομικών ενώ σήμερα είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Είναι μαθηματικός και παντρεμένος με τη Μαρία Ρηγώνη με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες.
    Ο Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην ενότητα Δύμης.
    Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος: “Ανάγκη για ολοκλήρωση μιας τεράστιας προσπάθειας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη”

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες μετατόπισης αγωγού ύδρευσης στο Γηροκομειό την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου

    Εργασίες μετατόπισης αγωγού ύδρευσης στην οδό Υπαπαντής στο Γηροκομειό,...

    Δολοφονία Γιάννη Λάλα: Μυστήριο με το καμένο αυτοκίνητο των δραστών – Το θύμα κρυβόταν για καιρό στη Μάνη

    Το μυστήριο με το καμένο αυτοκίνητο των εκτελεστών που...

    Κατερίνα Καινούργιου για Παναγιώτη Κουτσουμπή: Μπορεί να έχουμε παντρευτεί και να μην το λέμε

    Ένα αινιγματικό σχόλιο για την προσωπική της ζωή έκανε η Κατερίνα...