Άρτα: Του επιτέθηκε αρκούδα και τον τραυμάτισε σοβαρά – Πώς γλίτωσε την τελευταία στιγμή (Φωτό)

Ημερομηνία:

Άγιο είχε ένας άντρας στην Άρτα, καθώς δέχθηκε επίθεση από μία αρκούδα στον ορεινό όγκο της πόλης, μέσα στο δάσος.

Σύμφωνα με το AgrinioTimes, ο άτυχος άντρας αποκόμισε πολλά τραύματα σε σημεία του σώματός του, από την αρκούδα, η οποία τον δάγκωσε και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Άρτα: Του επιτέθηκε αρκούδα και τον τραυμάτισε σοβαρά - Πώς γλίτωσε την τελευταία στιγμή [Εικόνες]
AgrinioTimes

Για καλή του τύχη (μέσα στην ατυχία του) ο άνδρας έπεσε σε ένα δύσβατο για την αρκούδα σημείο και κατάφερε να επικοινωνήσει με το κινητό του για βοήθεια.

Αγρίνιο ΑρκούδαΜετά από μερική ώρα εθελοντές διασώστες και άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τον εντοπίσουν, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά με σοβαρά τραύματα.

* Τις φωτογραφίες τράβηξε και έστειλε στο AgrinioTimes ο διασώστης, Γιάννης Μπαρκαλέξης, που έσπευσε από τους πρώτους για βοήθεια.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Συλλογικές συμβάσεις: Αυξήσεις μισθών έως 19,6% και νέα επιδόματα – Ποιοι εργαζόμενοι κερδίζουν

Νέες αυξήσεις μισθών, πρόσθετα επιδόματα και οικονομικές ενισχύσεις για...

Σεφ έχασε τη δουλειά του για έναν ανανά και μια πίτσα

Τη δουλειά του έχασε ένας Ιταλός σεφ στην Αυστραλία,...

Ο εγκέφαλος παίζει ανάμεσα σε δύο πραγματικότητες 15 φορές το δευτερόλεπτο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%ad%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3/