Θλίψη στον Ελληνικό στίβο – Πέθανε ο Στράτος Μολυβάς

    Ημερομηνία:

    Η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Στράτου Μολυβά, σκόρπισε τη θλίψη στο χώρο του ελληνικού στίβου. Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 82 ετών, από ανακοπή καρδιάς, ο Στράτος Μολυβάς. Διετέλεσε πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ για μία δεκαετία, από το 1987 έως το 1997, ενώ ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου από το 1984.

    Επί των ημερών του άρχισε η παρατεταμένη «άνοιξη» του ελληνικού στίβου. Ο Στράτος Μολυβάς διαδέχθηκε στην προεδρία του ΣΕΓΑΣ τον Γιώργο Κατσιμπάρη, ενώ… κατέβηκε από τον προεδρικό θώκο τον Μάιο του 1997, λίγο πριν το Παγκόσμιο ανοικτού στίβου που φιλοξενήθηκε στην Αθήνα. Τον διαδέχθηκε ο Βασίλης Σεβαστής.

    Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη από Μικρασιάτες γονείς. Υπήρξε αθλητής, ενώ σπούδασε στην πολυτεχνική σχολή της Θεσσαλονίκης. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

    Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, αναφέρθηκε στο θάνατο του Στρατού Μολυβά στη διάρκεια της σημερινής (15.12.2020) συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας.

    Τα μέλη του διοικητικού συμβούλιο της Ομοσπονδίας εξέφρασαν τα συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων διοργανώνει το πρώτο του μεγάλο γλέντι!

    Με ιδιαίτερη χαρά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Πατρών ”Η...

    Πάτρα: Γιορτινή βραδιά από την ΕΛ.Ε.Α.ΝΑ – φωτο

    Με εξαιρετική επιτυχία και σε ένα κλίμα άκρως γιορτινό...

    «Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

    Η Δήμητρα Αλεξανδράκη καλεσμένη της διαδικτυακής εκπομπής του Fipster έκανε αποκαλύψεις. Αποκάλυψε...

    Πατρών – Πύργου: Οι ρομά στα Βραχνέϊκα και την Δυτική Αχαϊα… πήραν 17 εκατ. ευρώ για να φύγουν – Δημοσίευμα της “Καθημερινής”

    Τουλάχιστον 57% περισσότερο κόστισε η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρας...