Φιλιππίνες – Ιταλία 83-90: Προκρίθηκαν οι «Ατζούρι», αποκλεισμός για την Ανγκόλα

    Ημερομηνία:

    Σε ένα παιχνίδι που ακόμη και με ήττα έως 11 πόντους η Ιταλία θα έπαιρνε την πρόκριση ως δεύτερη από τον όμιλό τη πίσω από τη Δομινικανή Δημοκρατία, κατάφερε να κερδίσει την οικοδέσποινα ομάδα των Φιλιππίνων στη Μανίλα με 93-90 και να περάσει στην επόμενη φάση του τουρνουά.

    Ενθουσιώδεις και ανταγωνιστικοί οι Φιλιππινέζοι στο ξεκίνημα του αγώνα έμειναν κοντά στο σκορ σε όλη την 1η περίοδο και προηγήθηκαν μέχρι και με 4 πόντους στην αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου (26-22).

    Στη συνέχεια η Ιταλία μπόρεσε να λειτουργήσει πολύ καλύτερα επιθετικά και με πρώτο σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Σιμόνε Φοντέκιο, που τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους αύξησε γρήγορα τη διαφορά της και έφτασε μέχρι και στο +18 στην αρχή του τέταρτου οκταλέπτου (62-80).

    Ένα καλό κλείσιμο στον αγώνα από τις Φιλιππίνες περιόρισε τη διαφορά στους 7 και το τελικό 83-90, με τους οικοδεσπότες να τελειώνουν τον όμιλο με 3 ήττες σε ισάριθμους αγώνες και να επικεντρώνονται πλέον στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 17 έως 32.

    Τα δεκάλεπτα: 23-20, 39-48, 60-73, 83-90

    Φιλιππίνες – Ιταλία 83-90: Προκρίθηκαν οι «Ατζούρι», αποκλεισμός για την Ανγκόλα Φιλιππίνες – Ιταλία 83-90: Προκρίθηκαν οι «Ατζούρι», αποκλεισμός για την Ανγκόλα

    TAG

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μεγαλόπολη: Άφαντος άνδρας με καραμπίνα που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του

    Άφαντος παραμένει ο οπλισμένος άνδρας που φέρεται να είχε ταμπουρωθεί...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για την 33χρονη Αλεξάνδρα – Μητέρα δύο μικρών παιδιών

    Σοκ στην Πάτρα. Εφυγε από την ζωή σε ηλικία...

    «Ο Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» έρχεται στην Πάτρα Τετάρτη 9 & Πέμπτη 10 Ιουλίου

    Ο ευρηματικός και δαιμόνιος Γιάννης Κακλέας θα σκηνοθετήσει το φετινό καλοκαίρι...

    ΠΑΤΡΑ: Διακοπή δρομολογίων στον Προαστιακό λόγω εργασιών

    Διακόπτονται όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Πάτρας, από αύριο...