Mundobasket 2023: Ο Καναδάς έκανε το 3/3 και η Ιταλία σφράγισε το «εισιτήριό» για τους «16»

    Ημερομηνία:

    Ο Καναδάς δείχνει ικανός για… μετάλλιο. Η ομάδα από την Βόρεια Αμερική επικράτησε εύκολα της Λετονίας με 101-75 τερματίζοντας πρώτος στον 8ο όμιλο και τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

    Καναδάς και Λετονία θα διασταυρωθούν στην επόμενη φάση σε νέο όμιλο με τις δύο ομάδες που θα προκριθούν από το έβδομο γκρουπ, δηλαδή την Ισπανία και μία εκ των Βραζιλίας – Ακτής Ελεφαντοστού.

    Συμπαίκτες στη Γιούτα οι Σιμόνε Φοντέκιο και Τζόρνταν Κλάρκσον βρέθηκαν αντίπαλοι στην πατρίδα του δεύτερου, με τον Ιταλό να είναι αυτός που χαμογέλασε στη Μανίλα. Εξάλλου, οι Φιλιππίνες είχαν μείνει εκτός πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με την Ιταλία, καθώς μετρούσαν δύο ήττες. Ο Φοντέκιο ήταν από τους παίκτες «κλειδιά» στη νίκη της Ιταλίας, σημειώνοντας 18 πόντους και μαζεύοντας 6 ριμπάουντ. Ο Τζιαμπάολο Ρίτσι είχε συγκομιδή 14 πόντους, ενώ διψήφιοι ήταν για την ομάδα του Τζιανμάρκο Ποτζέκο και οι Μάρκο Σπίσου (13π., 9ασ.), Στέφανο Τονούτ (13π.) και Αλεσάντρο Παγιόλα (11π.).

    Ο γκαρντ της Γιούτα Τζόρνταν Κλάρκσον πέτυχε 23 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ για της Φιλιππίνες, ενώ ο πόιντ γκαρντ Ντουάιτ Ράμος σημείωσε 14 πόντους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ρένα Μόρφη: «Η τηλεόραση, μπορεί να σε εγκλωβίσει σε μία εικόνα που δεν είναι αληθινή 100%»

    Για άγνωστες πτυχές του εαυτού της μίλησε η Ρένα Μόρφη,...

    Πόλεμος στην Ουκρανία: Για την αναστολή της αμερικανικής βοήθειας, θα μιλήσουν την Παρασκευή οι Τραμπ και Ζελένσκι

    Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ και ο Ουκρανός ομόλογός...

    Ντιόγκο Ζότα: Συγκλονιστικό βίντεο – Η Lamborghini στις φλόγες μετά τη σύγκρουση

    Σοκαρισμένος είναι ολόκληρος ο πλανήτης από την είδηση του θανάτου...

    Μουρίνιο για τον θάνατο του Ζότα: Είναι τεράστια αδικία να πεθαίνει κάποιος τόσο νέος

    Συγκλονισμένη είναι η υφήλιος για την τραγική απώλεια του...