Η Γεωργία Ντάτσικα επισκέφθηκε την Ιχθυόσκαλα και τη Λαχαναγορά

    Ημερομηνία:

    Ξημέρωμα, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Γεωργία Ντάτσικα βρέθηκε στην Ιχθυόσκαλα Πατρών, όπου γίνεται το Χρηματιστήριο των τιμών των ψαριών που

    ψαριών που αλιεύονται καθημερινά από τα αλιευτικά σκάφη και τις τράτες της περιοχής. Σε συζήτηση με τους εργαζόμενους , τονίστηκε η ύπαρξη άμεσης πρόσβασης σε φρέσκα ψάρια και αλιεύματα του Πατραϊκού Κόλπου, αλλά και του Ιονίου, υπό συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας .

    Αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα  επισκέφτηκε τη Λαχαναγορά Πατρών, όπου διαπίστωσε, συζητώντας με εμπόρους, τις δυνατότητες που έχει  να μετεξελιχθεί σε ένα ζωντανό Πάρκο Τροφίμων, με θετική επίδραση στην επιχειρηματικότητα, στους καταναλωτές, αλλά και στην απασχόληση .

    Η πλήρης αξιοποίηση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων της Λαχαναγοράς, καθώς και ο εκσυγχρονισμός τους, είναι από τα θέματα που χρήζουν άμεσης παρέμβασης.

    Τέλος , η κυρία Ντάτσικα επεσήμανε την αναγκαιότητα να σχεδιαστούν τοπικές δράσεις για τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων, όπως και για την αξιοποίηση των αδιάθετων ποσοτήτων τους σε κοινωνικές δομές της Αχαϊας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ναυάγιο Τιτανικού: Διαλύεται στο βυθό – Συγκλονιστικές εικόνες

    Μία νέα αποστολή στο ναυάγιο του Τιτανικού αποκάλυψε τα αποτελέσματα της...

    Τράπεζες: Επιβραδύνεται η στροφή στις προθεσμιακές καταθέσεις

    Επιβραδύνθηκε το 2024 η στροφή των καταθετών στις προθεσμιακές...

    Αυστραλία: Ένοχος για 307 σεξουαλικά αδικήματα εις βάρος ανηλίκων δήλωσε υπάλληλος παιδικών σταθμών

    Ο πρώην υπάλληλος παιδικών σταθμών Άσλεϊ Πολ Γκρίφιθ δήλωσε ένοχος για...

    To λάθος που κάνουν οι περισσότεροι όταν πηγαίνουν στην τουαλέτα, σύμφωνα με γιατρό – «Μπορεί να είναι κακό για την υγεία σας»

    Δερματολόγος αποκάλυψε ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουμε όλοι όταν...
    Best Shop