ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: Κατηγορεί… την Ιερά Σύνοδο για «κολεγιά» με τον Μητσοτάκη!

    Ημερομηνία:

    Oχι, που θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια ο Μητροπολίτης πρώην Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος μετά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου για τις ψηφιακές ταυτότητες. Ως γνωστόν η Ιερά Σύνοδος μετέθεσε την απόφασή της για… αργότερα, και αυτό έκανε τον γνωστό ιεράρχη… πυρ και μανία! Εγραψε ότι «σκόπιμα» η Ιερά Σύνοδος δεν έλαβε απόφαση προκειμένου να επιτρέψει στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να προχωρήσουν στην κυβερνητική επιλογή για τις ψηφιακές ταυτότητες και οι πολίτες να μην μπορούν να αντιδράσουν.

     

    Ο κ. Αμβρόσιος δηλώνει πως «καταγγέλλει την Ιερά Σύνοδο ότι με διπλωματικό τρόπο ενισχύει την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην προσπάθειά της να «εμβολιάσει» με το «σφράγισμα του Αντίχριστου στις νέες ταυτότητες»!

     

    Στη συνέχεια αναφέρει πως η Ιερά Σύνοδος… κάνει την πάπια!

    Μάλιστα επισημαίνει πως… «η Ἐκκλησιαστική Ηγεσία προτείνει να αποφεύγονται οι διαμαρτυρίες κατά των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων! Δηλ. εμμέσως πλην σαφώς, μας συμβουλεύει να υποκύψουμε στα τεχνάσματα των Σκοτεινών Δυνάμεων, δηλ. στο Κράτος του Διαβόλου»!

     

    Ο Μητροπολίτης δηλώνει πως «ο κόσμος, δηλ. οι ευσεβείς άνθρωποι, οι οποίοι δεν θέλουν να λάβουν την νέαν ηλεκτρονικήν ταυτότητα, συνεπώς δε  και το σφράγισμα του Αντιχρίστου, που θα αρχίσει να εκδίδεται από τις 11 Σεπτεμβρίου σπεύδουν στα Αστυνομικά Τμήματα, μερικοί δε καί από τίς 2 το πρωί βασανίζονται και ξενυχτούν, για να προλάβουν να εκδώσουν το Δελτίον Ταυτότητος»!

     

    Και συνεχίζει μπλέκοντας πάλι την κυβέρνηση: «Είναι βεβαιωμένο πλέον, ότι η Εκκλησιαστική Διοίκησις δεν επιθυμεί να έλθει σε σύγκρουση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Γι’ αυτό καί ακολουθεί με πιστότητα τις εντολές της!

     

    Ποιός έδωσε εντολή:

     

    Να βγουν έξω από τον Ναό οι πιστοί;

    Να φορέσουν την μάσκα;

    Και να προσκυνούν τις ιερές Εικόνες, φορώντας την καταραμένη μάσκα;

    Να δεχθούν το εμβόλιο;

    Νά κλεισθούν μέσα στο σπίτι τους, εάν νοιώθουν κάποιαν αδιαθεσία;

    Και το τραγικότερο, να κοινωνούν των Αχράντων Μυστηρίων με το πλαστικό κουταλάκι;

     

    Σε όλα αυτά, λέει ο ιεράρχης η απάντηση είναι ότι «δυστυχώς εμείς οι Αρχιερείς, οι συγκροτούντες την Διοίκηση της Εκκλησίας, με κορυφαίους τον Οικουμενικό Πατριάρχη, τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και πολλούς Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος»!

     

    Και καταλήγει: «Πέραν όλων αυτών έχουμε και άλλα θλιβερά γεγονότα, όπως πχ την βεβήλωση του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ  κάπου εκεί στην Αλεξανδρούπολη! Έκοψαν τα χέρια από τον Εσταυρωμένο Σωτήρα του κόσμου επάνω στο Σταυρό! Σας ερωτώ: ακούσατε κάποια διαμαρτυρία από την Ιερά Σύνοδο; Η Πολιτεία υποτάσσεται τυφλά στους Νόμους και τις Διατάξεις των σκοτεινών Δυνάμεων της Παγκοσμιοποιήσεως, οι οποίες απεργάζονται την κυριαρχία του Διαβόλου πάνω στον Πλανήτη μας!

    Η Μητέρα Εκκλησία, δυστυχώς, τηρεί σιγήν ιχθύος στα πολύ καυτά ζητήματα της καθημερινής μας ζωής! Εισερχόμεθα σε καιρούς χαλεπούς!  Έρχεται περίοδος Διωγμών εναντίον των πιστών Χριστιανών! Όσοι θα αρνηθούν να λάβουν την νέα, την ψηφιακή, ταυτότητα θα διώκωνται! Δεν θα μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα, να κάνουν τραπεζικές συναλλαγές, να κινηθούν, να ταξιδεύσουν, … να ζήσουν!  Ο Διάβολος, λοιπόν, στις ημέρες μας χορεύει»!

     

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι συμβολίζει η μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

    Τον «φρυγικό σκούφο» γνωστό ως «σκούφο της ελευθερίας», ένα...

    Χάρτης κινδύνου πυρκαγιάς: Σε ποιες περιοχές υπάρχει «πορτοκαλί» συναγερμός για την Κυριακή

    Αντιμέτωπες με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς βρίσκονται αύριο, Κυριακή 28/7 αρκετές...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 28 και τη Δευτέρα 29-7-2024

    ΚΗΔΕΙΑ Τον πολυαγαπημένο  μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ  ΙΩΑΝ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΤΩΝ   90 Θανόντα  κηδεύουμε την Κυριακή...

    ΕΛΣΤΑΤ: Ένας στους δύο Έλληνες πολίτες πραγματοποίησε τουλάχιστον ένα ταξίδι το 2023

    Σε 4,9 εκατομμύρια πολίτες ανήλθαν οι Έλληνες όλων των...