Κανελλόπουλος για Μπαρή: Ο «εύκολος» στόχος ενός αποτυχημένου δημάρχου!

    Ημερομηνία:

    Η ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου Ερυμάνθου Διαμαντή Κανελλόπουλου αναφέρει:

    Για μια ακόμη φορά, με αφορμή -αυτή τη φορά- την διαδικασία κατάθεσης των συνδυασμών στο δήμο Ερυμάνθου η δημοτική αρχή επέλεξε, με προσωπικές αναφορές του δημάρχου να καλυφθεί πίσω από δήθεν αιτιολογίες όπως η «μικρή θητεία» και η «οικονομική ενεργειακή και υγειονομική κρίση»).

    Μετά από μια 4ετία ο κ. Μπαρής δηλώνει ότι χρειάζεται άλλα πέντε χρόνια για να αποδείξει ότι διαθέτει πρόγραμμα και μεγαλόπνοα σχέδια για την ανάπτυξη της περιοχής.

    Για την απραξία του μάλιστα θεωρεί «υπεύθυνη» την αντιπολίτευση επιχειρηματολογώντας με «μηδενιστικής λογικής» και «απουσία εναλλακτικής πρότασης».

    Αναζητώντας ευθύνες, θα πρέπει να κοιτάξει στο εσωτερικό του δήμου για τους συνεργάτες του, αντί να επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία την ίδια κριτική στη λογική «φταίνε οι άλλοι…»

    Προσπαθεί επίσης να κρύψει την αδυναμία του πάνω στη χάραξη πολιτικής με άξονα την χάραξη αποτελεσματικής πολιτικής κατά της ερημοποίησης της υπαίθρου μέσα από το θέμα της «ορεινότητας» και τις προδιαγραφές της κρατικής στήριξης για νησιωτικές και δυσπρόσιτες περιοχές . Στέκεται σε αντιλήψεις που εδράζονται  σε διαδικασίες γραφειοκρατικές για τις οποίες μάλιστα ο ίδιος δεν έχει… ιδρώσει! Υπενθυμίζουμε ότι το σχέδιο για την «ορεινότητα» είναι και διεκδίκηση υπερ-δεκαετής για τον Ερύμανθο η οποία επετεύχθη με αγώνα συλλογικό-θεσμικό και όχι ατομικά από τον κ. Μπαρή.

    Επιδιώκει, μέσα από το χαρακτηρισμό του δήμου ως «ορεινού και μειονεκτικού» να εξασφαλίσει μόρια, επενδύοντας στην «ελεήμονα κυβέρνηση», αντί να είναι διεκδικητικός και να θέτει κόκκινες γραμμές στην κεντρική εξουσία!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσο βαθύς είναι ο κόλπος; Τι πρέπει να ξέρετε

    Έρευνες έχουν δείξει ότι το μέσο βάθος ενός κόλπου...

    Απώλεια βάρους: 4 ύπουλοι παράγοντες που επηρεάζουν τον μεταβολισμό σας, σύμφωνα με τους ειδικούς

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%80%cf%8e%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b2%ce%ac%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%82-4-%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%bf/

    Έρχονται νέες αλλαγές στον ΚΟΚ: «Κόφτης» στις ανανεώσεις των διπλωμάτων στους ηλικιωμένους – Εκκίνηση μηχανής μόνο με κράνος

    Σημαντικές αλλαγές με στόχο την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων δρομολογεί η...

    Πώς να απαντήσετε στην αγένεια – Οι 7 φράσεις που βάζουν τον άλλο στη θέση του

    Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, διαπιστώνουμε ότι οι αγενείς άνθρωποι...