ΠΛΑΤΩΝ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ: Συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

    Ημερομηνία:

    Σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου 2023, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ, κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, συναντήθηκε με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

    Ο κος Μαρλαφέκας , αφού ευχήθηκε στον κ.Υπουργό, να έχει καλή και γόνιμη επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει, δεσμεύτηκαν να έχουν συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία, στα θέματα αρμοδιότητάς του Υπουργείου, με το οποίο το Επιμελητήριο Αχαΐας, έχει θεσμική και στενή συνεργασία από την  ημέρα που συνεστήθη.

    Επίσης συζητήθηκε η ενεργός συμμετοχή και συνεργασία του Υπουργείου στην έκθεση καινοτομίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας PATRAS IQ, που θα γίνει στις 25-26 και 27 Νοεμβρίου 2023 στον Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών και  στην οποία το Επιμελητήριο Αχαΐας είναι συνδιοργανωτής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί εξελέγησαν από τη Δυτική Ελλάδα στη νέα Κεντρική Επιτροπή – ΟΝΟΜΑΤΑ

    Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ τα...

    Μέχρι 235 ευρώ το χρηματιστήριο της… ξαπλώστρας – Πόσο κοστίζει μια «ρεζερβέ» βουτιά στις πλαζ της Αττικής

    Ισως να μην υπάρχει τίποτα καλύτερο, τους καλοκαιρινούς μήνες,...

    Το Euronext κατέθεσε πρόταση να αγοράσει το Χρηματιστήριο Αθηνών

    Το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό χρηματιστήριο, το Euronext κατέθεσε πρόταση εξαγοράς για το Ελληνικό...

    Η Παρασκευή Κερασιώτη με φουσκωμένη κοιλίτσα στην παραλία- ΦΩΤΟ

    Η Παρασκευή Κερασιώτη διανύει την ομορφότερη περίοδο στην ζωή της, αφού...