Πάτρα: Τι λένε στη Μαιζώνος για την κάκιστη εικόνα της πλατείας Γεωργίου

    Ημερομηνία:

    Η αισθητική και η εικόνα που βγάζει προς τα έξω η πλατεία Γεωργίου έχει απασχολήσει την δημοτική αρχή, καθώς τα μέλη της περνούν από την καρδιά της Πάτρας και έχουν μάτια και βλέπουν.

    Αυτό αναφέρουν στις μεταξύ τους συζητήσεις και το θέμα είναι ότι η εικόνα αυτή δεν οφείλεται σε καμία έλλειψη φροντίδας από πλευράς δημοτικής αρχής ή εργαζομένων του δήμου, αλλά έχει να κάνει καθαρά με την νοοτροπία των Πατρινών ή τουλάχιστον μία μερίδα εξ αυτών.

    Βανδαλισμοί, φθορές, βρώμικα νερά στα συντριβάνια κτλ. Και μπορεί πλέον για την εικόνα που παρουσιάζει το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων να μην είναι σε θέση να κάνουν πολλά πράγματα (χρειάζεται ειδική άδεια από το υπουργείο Πολιτισμού και τους μηχανισμούς του), όμως σπεύδουν τις διαδικασίες για να αλλάξουν την εικόνα που υπάρχει σε όλη την υπόλοιπη πλατεία.

    Πρόκειται για το έργο της τάξεως των 900.000 ευρώ που αφορά την συντήρηση, την φροντίδα και αναβάθμιση της πλατείας Γεωργίου, ένα έργο που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο και μπαίνει πλέον στην διαδικασία της δημοπράτησης.

    Στόχος είναι να γίνει ο διαγωνισμός πριν από το τέλος της χρονιάς, έτσι ώστε να προκύψει ανάδοχος μέσα στους πρώτους μήνες του 2024 και από το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι να έχουν ξεκινήσει οι εργασίες.

    Βέβαια για να μπορέσει να αλλάξει εικόνα η πλατεία Γεωργίου θα χρειαστεί να γίνει κάτι τόσο με τα συντριβάνια, όσο και με το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων και μάλιστα άμεσα αφού και τα δύο αυτά μνημεία εκπέμπουν SOS.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυγενάκης μετά το βίντεο της επίθεσης στον εργαζόμενο: Ζητώ συγγνώμη, ήταν μόνο λεκτική ένταση

    Δήλωση με την οποία δίνει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά...

    Χαλκιδική: Πρόστιμο €20.000 σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου που χρησιμοποιούσε παπαγάλους ως «κράχτες»

    Πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής επειδή, όπως...

    Θύελλα με Αυγενάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη διαγραφή του- «Ντροπιαστική συμπεριφορά», λέει το ΠΑΣΟΚ

    Αντιδράσεις  έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη...

    Νέο Ψυχικό: Τον αιφνιδίασε και τον σκότωσε κάτω από το γραφείο του – Στη Μύκονο αναζητούν απαντήσεις

    Την άκρη του νήματος της άγρας δολοφονίας που έγινε...