Πήρε και ένα Πατρινό η Παναχαϊκή

    Ημερομηνία:

    Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού πατρινού ποδοσφαιριστή, Κυριάκου Κυρσανίδη!
    Ο 19χρονος (γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2004) μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση του επιθετικού όσο και σε αυτή του μέσου.
    Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Άτλαντα και στην συνέχεια στην Ακαδημία Πάτρα 2005 από όπου και πήρε μεταγραφή στην Κ17 της ΑΕΚ το 2018. Ακολούθησε ο δανεισμός του στην ΑΕ Μεσολογγίου της Γ΄ Εθνικής το 2021 ενώ το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό. Το 2022 επέστρεψε στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά για την Κ19 και την Super League 1.
    Κυριάκο, καλώς ήλθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καιρός: Έρχονται τα τελευταία 40άρια του Αυγούστου – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

    Ένα κύμα ζέστης που θα φτάσει το θερμόμετρο λίγο πάνω από...

    ΠΕΡΙΕΡΓΑ “ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ” ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ: Εδρασαν σε δύο super market της ίδιας αλυσίδας! Επί τόπου η ΕΛ.ΑΣ.

    Διπλό χτύπημα τα ξημερώματα στην ίδια αλυσίδα super market...

    Ο Γουίλεμ Νταφόε «ντύνεται» Ωνάσης, χορεύει γυμνός ζεϊμπέκικο και μας προσκαλεί σε ένα κινηματογραφικό «Πάρτι Γενεθλίων»

    Εντυπωσιακά σκηνικά που παραπέμπουν στην Ελλάδα του ’70, εξαιρετικές...