Ποδηλατόδρομος Πάτρας: Το έργο που μάλλον δεν θα παραδοθεί ποτέ

    Ημερομηνία:

    Το έργο που δεν πρόκειται να παραδοθεί ποτέ και πού ουσιαστικά όμως έχει ήδη ολοκληρωθεί προκαλώντας μια μεγάλη διχογνωμία στους δημότες της Πάτρας, είναι ο παραλιακός ποδηλατόδρομος. 

    Το βασικό θέμα που δημιουργεί το ενδεχόμενο της μη παράδοσης του έργου έχει να κάνει ότι στο σημείο μπροστά από τον επιβατικό σταθμό “Παναγιώτης Κανελλόπουλος” ο ΟΛΠΑ ήταν να προχωρήσει στην κατασκευή ενός κυκλικού κόμβου.

    Από εκεί περνάει όμως ο ποδηλατόδρομος και έτσι ο ΟΛΠΑ έχει ζητήσει από το ΤΑΙΠΕΔ, (στον φορέα δηλαδή που ανήκει ο Οργανισμός) να κάνει την χάραξη του κόμβου πιο δυτικά, έτσι ώστε να φτιαχτούν και στο σημείο τα όσα προβλέπει να έχει ο ποδηλατόδρομος. Απάντηση όμως δεν έχει δοθεί από το ΤΑΙΠΕΔ.

    Όμως το όλο θέμα επιβεβαιώνει όσους ισχυρίζονται από την αρχή ότι το έργο του παραλιακού ποδηλατόδρομου είναι λάθος και έτσι όπως έχει σχεδιαστεί είναι επικίνδυνος για τους ποδηλάτες. Οι πατρινοί απορούν γιατί ο ποδηλατόδρομος δεν φτιάχτηκε εντός της λιμενικής ζώνης, αλλά η απάντηση που έρχεται από τον δήμο είναι ότι το έργο αυτό θα έπρεπε να γίνει εντός πόλεως.

    Όπως και να έχει η ουσία δεν αλλάζει. Ο παραλιακός ποδηλατόδρομος χρησιμοποιείται περισσότερο από τους οδηγούς που παρκάρουν παράνομα τα αμάξια τους εκεί, από αθλητές ή περιπατητές που τρέχουν παρά από ποδηλάτες. Ένα έργο που άργησε να γίνει και εντέλει είναι σαν μην έγινε ποτέ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός για Μονή Σινά: Κινδυνεύει η ζωή μου (video)

    Έκκληση στις κυβερνήσεις Ελλάδος και Αιγύπτου απευθύνει ο Αρχιεπίσκοπος Σινά,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Το ευχαριστήριο του Γρηγόρη Αλεξόπουλου για την φωτιά

    Μερικές ημέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε τον...

    Δούναβης: Ταξίδι σε 10 χώρες στην καρδιά της Ευρώπης

    Υπάρχουν ποτάμια που είναι σύνορα και άλλα που είναι...

    Εστιατόρια που είναι σχεδόν αδύνατον να κλείσει κανείς τραπέζι

    Με την άνθιση της foodie κουλτούρας ολοένα και περισσότεροι...