ΠΑΤΡΑ: Οταν φεύγει ένα παιδί ραγίζουν και οι πέτρες – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονανο επισκέφθηκαν η εθελόντρια Βιβή Παξινού και ο γιατρός της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης. Η κυρία Παξινού έγραψε:

    Όταν φεύγει ένα παιδί ραγίζουν κ οι πέτρες!!!
    Εμείς σαν Άνθρωποι της προσφοράς κ με πολλές ευαισθησίες νιώσαμε την ανάγκη όπως κάναμε κ τον περασμένο Οκτώβριο που θυμηθηκαμε τα παιδιά που δώρισαν τα όργανα τους στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ να φροντίσουμε να μείνει στην σκέψη των παιδιών ειδικά η μικρή Χριστίνα κ να καταλάβουν πως το κράνος σώζει ζωές!!!
    Με την βοήθεια του Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπος Μπονάνος που πάντα είναι δίπλα μας ειδικά σε ότι έχει σχέση με παιδιά θα γίνει ένα αφιέρωμα στη μνήμη της Χριστίνας που θα κρατήσει 3 μέρες!!!
    Το διοργανώνει η #ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα #ΣΥΝανθρωποι κ με την βοήθεια του 15 Γυμνασίου το οποίο θα είναι το εξής!!!
    #ΠΈΜΠΤΗ 21 Σεπτεμβρίου κ ώρα 6 στην πλατεία Γεωργίου θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία από το νοσοκομείο #Άγιος Ανδρέας – θα κάνουν ενημέρωση το ΕΚΑΒ – οι μοτοσυκλετιστές κ η ΜΕΘ Παίδων κ θα υπάρχει οθόνη που θα δείχνει την σοβαρότητα του κράνους…
    Την εκδήλωση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Μαρία Σιορώκου
    Την #Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου θα μαζευτούμε στην πλατεία Γεωργίου στις 6.30 συμμαθητές της Χριστίνας – καθηγητές της Χριστίνας – εμείς κ όποιος θέλει να βοηθήσει θα είναι ευπρόσδεκτος για να συνοδεψουμε τους μαθητές να μοιραστούν φυλλάδια σε όσο περισσότερα μέρη γίνεται
    Το #Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 7 μμ στον #εμπορικό #σύλλογο #Πάτρας στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου στον πρώτο όροφο θα γίνει η εκδήλωση που θα θυμηθούμε στιγμές ενός Αγγέλου από την τόσο σύντομη ζωή του!!!
    Θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Nikos Giaprakas
    Επειδή θα χαρίσουμε κάποια κράνη από Πέμπτη θα θέλαμε από τα παιδιά να έχουν γράψει ένα μνμ κ την ηλικία τους γιατί θα έχουμε κράνη κ για ποδήλατα κ η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο
    Θα σας θέλαμε κοντά μας σε μια τόσο σοβαρή κ ευαίσθητη εκδήλωση
    Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που χαμογελούν, νοσοκομείο και κείμενο που λέει "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΧΑΙΑΣ WWW"
    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

    Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων γυναικών έχει λάβει...

    «Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

    Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1; Η Ελένη θα μπει...

    Ο iLLEOo με όπλο σε strip club – Ο τράπερ «μπούκαρε» και έσωσε κοπέλα από τα χέρια «μαστροπού»

    Γνωστός Ελληνας τράπερ «μπούκαρε» με όπλο σε strip club για να...

    Να διενεργηθεί «αμερόληπτη έρευνα» για ακρωτηριασμούς πτωμάτων από μέλη του στρατού στην Μπουρκίνα Φάσο

    Η μη κυβερνητική οργάνωση Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights...