Εικόνες ντροπής σε νηπιαγωγείο στον Πύργο: Κρέμασαν στην είσοδο χρησιμοποιημένα προφυλακτικά!

    Ημερομηνία:

    Ένα απαράδεκτο γεγονός που προσβάλει όλη την πόλη του Πύργου, συνέβη χθες (αλλά και το προηγούμενο χρονικό διάστημα), στο 5ο νηπιαγωγείο Πύργου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η διευθύντρια του σχολείου, βρέθηκαν για μια ακόμη φορά κρεμασμένα στην πόρτα εισόδου, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και η συσκευασία τους, προφανώς από κάποιον ή κάποιους, οι οποίοι θέλησαν να κάνουν πλάκα, με έναν πολύ άσχημο φυσικά τρόπο.

    Όπως τονίζει η διευθύντρια του σχολείου, αυτό γίνεται σχεδόν καθημερινά και πολλές φορές κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο, βρίσκουν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στην πόρτα εισόδου, με υπαρκτό τον κίνδυνο τα παιδιά να τα πατήσουν κατά την είσοδό τους.

    GLEARNET

    Η διευθύντρια του 5ου νηπιαγωγείου Πύργου τόνισε ακόμα ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την υγεία, τόσο τη δική της, όσο και των άλλων εκπαιδευτικών, που μαζεύουν και πετούν τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, αφού δεν ξέρει κανείς αν μπορούν να κολλήσουν κάποια αρρώστια.

    Αναλυτικά όσα είπε η διευθύντρια:

    «Πριν από μερικές ημέρες, κατά τις 4:00 το απόγευμα και ενώ ήμασταν στο χώρο του σχολείου και κάναμε εργασίες για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, είδαμε κάποιες ύποπτες κινήσεις σε ένα αυτοκίνητο. Κάλεσα την αστυνομία για να αναφέρω ότι ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο πάρκαρε έξω από το σχολείο και κάποιοι άρχισαν τις ερωτικές περιπτύξεις, ενώ φαινόταν ότι ήταν ανοιχτές οι πόρτες του σχολείου. Είδα τον αριθμό του αυτοκινήτου και τον έχω δώσει στην αστυνομία, ενώ έχω στείλει πολλές φορές φωτογραφίες μέσω mail στον Δήμο, όμως δεν έχει γίνει κάτι. Έχω παρακαλέσει μέχρι και τον security που είναι στο διπλανό Γυμνάσιο, όταν γίνεται κάτι να μας ειδοποιεί. Έχουμε φτάσει δυστυχώς στο σημείο να καθαρίζουμε συνέχεια το σχολείο από τα πεταμένα προφυλακτικά. Πρέπει να σταματήσει εδώ αυτό το απαράδεκτο γεγονός».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 10 κορυφαίες πόλεις με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου

    Τι κοινό μπορεί να έχουν η Νέα Υόρκη, το...

    Πώς γεννήθηκε το διασημότερο ποντίκι του κόσμου – Ο κλεμμένος ήρωας και ο Mortimer Mouse

    16 Οκτωβρίου 1923 Ιδρύεται η Walt Disney Company. Για την ακρίβεια,...

    Τρεις μήνες στην αναμονή για ρεύμα σε επιχειρήσεις

    Τρεις μήνες κατά μέσο όρο πρέπει να περιμένουν οι επιχειρήσεις για...

    Νίκος Κοκλώνης: Δείτε βίντεο να «παζαρεύει» ρολόγια για 150.000 δολάρια στη Νέα Υόρκη

    Με ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok ο...