Περιοδείες σε κέντρο και Δημοτικές Ενότητες για τον Βασίλη Αϊβαλή

    Ημερομηνία:

    Σε Μαιζώνος, Κορίνθου και Βραχνέικα περιόδευσε ο υποψήφιος Πατρέων  δήμαρχος Βασίλης Αϊβαλής μαζί με στελέχη της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι».

    Συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες, άκουσε τα προβλήματα που του έθεσαν και παρουσίασε τις θέσεις της παράταξης για την καθημερινότητα, την ανάπτυξη και την κοινωνική πολιτική.

    «Συνεχίζουμε τις περιοδείες μας σε όλη την Πάτρα. Μιλάμε με τους πολίτες, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά τους και εμπλουτίζουμε το σχέδιό μας για την Πάτρα» ανέφερε ο κ. Αϊβαλής. «Για μας η Πάτρα δεν είναι μόνο το κέντρο. Για εμάς η πόλη της Πάτρας ξεκινάει από τις κοινότητες, τους τοπικούς συλλόγους, τις πιο απομακρυσμένες γειτονιές της και τελειώνει στο ιστορικό της κέντρο. Για εμάς κάθε Δημοτική Ενότητα είναι ένας μικρός Δήμος. Η Πάτρα εκκινεί από την πίσω αυλή κάθε νοικοκυριού, σε κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά, διασχίζει την πόλη και φτάνει μέχρι το κέντρο της ως ενιαίο σύνολο. Στο δικό μας όραμα δεν υπάρχουν γειτονιές πρώτης και δεύτερης ταχύτητας, πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Η ισόρροπη ανάπτυξη είναι προϋπόθεση αν θέλουμε να μιλάμε για ανάπτυξη στην πόλη με τη συμμετοχή όλων των πολιτών και την αξιοποίηση όλων των κατά τόπους πλεονεκτημάτων και δυνατοτήτων».

    Περιοδείες σε κέντρο και Δημοτικές Ενότητες για τον Βασίλη Αϊβαλή Περιοδείες σε κέντρο και Δημοτικές Ενότητες για τον Βασίλη Αϊβαλή Περιοδείες σε κέντρο και Δημοτικές Ενότητες για τον Βασίλη Αϊβαλή Περιοδείες σε κέντρο και Δημοτικές Ενότητες για τον Βασίλη Αϊβαλή Περιοδείες σε κέντρο και Δημοτικές Ενότητες για τον Βασίλη Αϊβαλή Περιοδείες σε κέντρο και Δημοτικές Ενότητες για τον Βασίλη Αϊβαλή Περιοδείες σε κέντρο και Δημοτικές Ενότητες για τον Βασίλη Αϊβαλή Περιοδείες σε κέντρο και Δημοτικές Ενότητες για τον Βασίλη Αϊβαλή Περιοδείες σε κέντρο και Δημοτικές Ενότητες για τον Βασίλη Αϊβαλή Περιοδείες σε κέντρο και Δημοτικές Ενότητες για τον Βασίλη Αϊβαλή

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πέθανε ο Δάνης Κατρανίδης σε ηλικία 75 ετών – Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο

    Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης σε...

    Το νέο τοπίο στο ρεύμα – Έρχονται οι έξυπνοι μετρητές και τα πορτοκαλί τιμολόγια

    Μήνας εξελίξεων θα είναι ο Σεπτέμβριος για το ρεύμα με τους...

    Ένταση στο Σύνταγμα – Δεκάδες προσαγωγές σε συγκέντρωση ακροδεξιών (ΒΙΝΤΕΟ)

    Ένταση προκλήθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της...
    Best Shop