Η Δήμητρα Μπαλαφούτη στο… Τaxi Express Πάτρας 2610 -450000

    Ημερομηνία:

    Με θέρμη υποδέχτηκαν την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο της παράταξης «Μπροστά για  όλους» και του Νεκτάριου Φαρμάκη, Δήμητρα Μπαλαφούτη, η διοίκηση, τα μέλη και οι υπάλληλοι του Τaxi Express Πάτρας 2610 -450000.

    Ο πρόεδρος του Taxi Express Πάτρας, Γιώργος Παπακωνσταντινόπουλος και οι άνθρωποι του συνεταιρισμού ραδιοταξί 450000, ευχήθηκαν στη δημοσιογράφο του Ομίλου Plus Media καλή επιτυχία στις εκλογές και της υπογράμμισαν το πόσο τους έχει βοηθήσει με την προβολή των προβλημάτων του κλάδου της μέσα από την καθημερινή της εκπομπή στα ερτζιανά του Max Fm.

    Η Δήμητρα Μπαλαφούτη από την πλευρά της, τους ευχαρίστησε για την πρόσκληση που της έκαναν στα γραφεία τους, ενώ τόνισε ότι είναι δεμένη συναισθηματικά με τον κλάδο από μικρή αφού στο παρελθόν ήταν και ο πατέρας της οδηγός ταξί.

    Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο του ραδιοταξί όπου πήρε ορισμένα «μαθήματα» για την λειτουργία του, έχοντας την ευκαιρία να δει από κοντά το πώς τα ταξί του συνεταιρισμού έχουν αυτή την άμεση ανταπόκριση, προσφέροντας τις αντίστοιχες υπηρεσίες στους πελάτες τους.

    Επίσης η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος συζήτησε με τους ιδιοκτήτες και τους οδηγούς τα προβλήματα του κλάδου και της καθημερινότητας τους.

    Η Δήμητρα Μπαλαφούτη στο... Τaxi Express Πάτρας 2610 -450000
    Η Δήμητρα Μπαλαφούτη στο... Τaxi Express Πάτρας 2610 -450000
    Η Δήμητρα Μπαλαφούτη στο... Τaxi Express Πάτρας 2610 -450000
    Η Δήμητρα Μπαλαφούτη στο... Τaxi Express Πάτρας 2610 -450000

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς χωρίζουν οι Έλληνες; Μελέτη αποκαλύπτει τους 3 τρόπους που επιλέγουν

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%8e%cf%82-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb/

    Χρένο (horseradish): η πικάντικη ρίζα που μας κάνει να δακρύζουμε

    Το χρένο (horseradish) το συναντάμε σε βαζάκια στα ράφια με τα...

    Mπορούμε να καταναλώσουμε 80γρ. πρωτεΐνης σε 1 μέρα; Ναι – Μια διατροφολόγος μάς λέει πώς

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/m%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%cf%8e%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-80%ce%b3%cf%81-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b5%ce%90%ce%bd%ce%b7/