Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Αχτσιόγλου: Δεν μπορούμε να πορευόμαστε στα θολά νερά των εύκολων λύσεων

    Ημερομηνία:

    «Δεν μπορούμε να πορευόμαστε στα θολά νερά των εύκολων λύσεων», τόνισε… με νόημα, μετά από την πρωτιά Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου, που βγήκε δεύτερη στη διαδικασία που έγινε την Κυριακή (17.9.2023).

    Φλίγκος

    «Σήμερα είναι μεγάλη βραδιά για την παράταξή μας. 146.000 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την ενίσχυση της προοδευτικής παράταξης, για την ενδυνάμωση της Αριστεράς στην σύγχρονη εποχή, για ένα ακόμα που θα είναι ισχυρό για ένα κόμμα σύγχρονο», ανέφερε στην αρχή της δήλωσής της η Έφη Αχτσιόγλου, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

    ICECAP

    «Ευχαριστώ όλες και όλους για την συμμετοχή σας. Ήταν η καλύτερη απάντηση στους κήρυκες της ηττοπάθειας, είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι σε όσους επιτίθεται στις αξίες μας, που διαχρονικά υπηρετούμε με πρωτεργάτη τον Αλέξη Τσίπρα», συνέχισε η κ. Αχτσιόγλου, η οποία θα αναμετρηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη την άλλη Κυριακή.

    «Σας καλώ να προσέλθετε στις κάλπες και την επόμενη Κυριακή διότι θα είναι καθοριστική. Θα καθορίσει αν τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας θα τους δώσουμε με πολιτικούς όρους ή όχι, και μιλώ για τους αγώνες στη Βουλή και στην κοινωνία, αν θα τους δώσουμε με όρους σοβαρότητας εμπειρίας και ευθύνης», προσέθεσε η ίδια.

    «Μαζί λοιπόν για τους αγώνες που έρχονται και για τη ζωή που μας αξίζει», υπογράμμισε η κ. Αχτσιόγλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ιστορία της Αν με το… “στάσου μύγδαλα”

    Γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1949 στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας....

    Ενδοαντίληψη: Μαθαίνοντας να ακούμε το σώμα μας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%bf%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%cf%84/

    Ποιοι πρέπει να αποφεύγουν να τρώνε πίτσα, σύμφωνα με τους επιστήμονες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%b5%cf%8d%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b5-%cf%80%ce%af/

    Πως είναι να υπηρετείς στην Ελβετική Φρουρά του Πάπα

    Ήταν τέλη του 15ου αιώνα. Οι Ελβετοί μισθοφόροι είχαν...