Πάτρα: Στο Φεστιβάλ «Γίνε δότης μυελού των οστών» στο Φάρο παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος

    Ημερομηνία:

    Στο Φεστιβάλ “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών” που διοργάνωσε στο Φάρο της Πάτρας ο Οργανισμός Safety Project σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παραβρέθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος.

    Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, μεταξύ των άλλων, δόθηκε η ευκαιρία στους μαχητές – νικητές του παιδικού καρκίνου και άλλων σοβαρών ασθενειών, με πρώτη την μικρή μας πρέσβειρα Άννα – Αποστολία μα και σε άλλους μικρούς φίλους, να μπουν στο αερόστατο που στήθηκε στο χώρο και να μεταδώσουν το μεγάλο μήνυμα “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”.

    Ο κ. Χαράλαμπος Μπονάνος με μεγάλη χαρά παραβρέθηκε στην εκδήλωση, αφού ως αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης τέσσερα χρόνια τώρα, στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και προσέλκυσης νέων εθελοντών στηρίζοντας δράσεις όπως αυτή που στόχο έχει την  εγγραφή νέων μελών.

    Αν σκεφτεί ο καθένας μας πως με κάτι πολύ απλό για εμάς μπορούμε να σώσουμε μια ζωή, τότε όλοι ήδη θα έπρεπε να έχουμε γίνει δότες μυελού των Οστών!

    Πάτρα: Στο Φεστιβάλ «Γίνε δότης μυελού των οστών» στο Φάρο παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος
    Πάτρα: Στο Φεστιβάλ «Γίνε δότης μυελού των οστών» στο Φάρο παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΙΟ: Θεία λειτουργία στο «Πάτημα του Αγίου Ανδρέου»

    Στον λόφο του Αγίου Ανδρέα στο Λεόντιο, εκεί όπου...

    ΑΧΑΪΑ: Εσωσαν 16χρονο κορίτσι

    Καίρια ήταν η επέμβαση αστυνομικών της ∆ίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Επεισόδιο τη νύχτα στα Ψηλαλώνια! Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας

    Συναγερμός το βράδυ της Παρασκευής στα Ψηλαλώνια όταν άτομο...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6-7-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΑ & ΓΙΑΓΙΑ ΗΡΑ χήρα ΖΑΧ. ΚΑΚΙΟΥ ΤΟ...