ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ: Αρχισε πάλι η “ιστορία” με τα… voucher

    Ημερομηνία:

    Επιταγές voucher έως και στα σούπερ μάρκετ βλέπουν να κυκλοφορούν στην αγορά οι επαγγελματίες των βιβλιοχαρτοπωλείων, τονίζοντας ότι για ακόμα μία φορά αυτό που συμβαίνει κατά την διάρκεια της έναρξης της σχολικής περιόδου είναι απαράδεκτο.

    Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν το κράτος και οι μηχανισμοί του τους άφησαν για ακόμα μία φορά απροστάτευτους μπροστά στον αθέμιτο ανταγωνισμό που αναγκάζονται να υποστούν από μεγάλες αλυσίδες που ασχολούνται με τα σχολικά είδη μόνο μια περίοδο τον χρόνο, κοιτάζοντας απλά να εκμεταλλευτούν τη ζήτηση που υπάρχει από γονείς και μαθητές όταν ανοίγουν τα σχολεία.

    «Αντιμετωπίζουμε σημαντικό πρόβλημα με τον αθέμιτο ανταγωνισμό που βιώνουμε από τις μεγάλες αλυσίδες» αναφέρει ο πρόεδρος του σωματείου τους Νίκος Καραπάνος. «Έχουμε καταγγελίες ότι αυτές οι επιταγές voucher που έχουν δοθεί από την κυβέρνηση για αγορές βιβλίων, μοιράζονται σε μεγάλα πολυκαταστήματα για την αγορά γραφικής και χαρτικής ύλης».

    Πέρα από αυτό εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι βλέπει κανείς ακόμα και στα ράφια των σούπερ μάρκετ σχολικές τσάντες. «Το είδος όπως και πολλά άλλα είδη του κλάδου μας, σε κάθε σχολική περίοδο ευτελίζονται από τέτοια φαινόμενα. Οι σχολικές τσάντες πωλούνται σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ όχι μόνο φέτος, αλλά και από τα προηγούμενα χρόνια».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    4+1 τροφές που λειτουργούν ως «ασπίδα» απέναντι σε καρδιακές παθήσεις

    Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο για την υγεία της καρδιάς, αφού...

    BBC: Ρωσική αντεπίθεση απειλεί να εκμηδενίσει την ουκρανική εισβολή στο Κουρσκ

    Η Ρωσία έχει σημειώσει σαρωτικές προόδους τις τελευταίες ημέρες που απειλούν...

    Έλενα Ράπτη: Πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της (εικόνες)

    Επίθεση με μπογιές και τρικάκια έκαναν άγνωστοι στην είσοδο...

    Τα τρία ζευγάρια ζωδίων που κάνουν τους χειρότερους καβγάδες

    Οι εντάσεις και οι διαφωνίες σε ένα ζευγάρι είναι...
    Best Shop