ΠΑΤΡΑ: Ο Κώστας Σβόλης στον Εμπορικό Σύλλογο

    Ημερομηνία:

    Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών αποτελεί βασικό στοιχείο για την πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης μας. Η ιστορικότητά του, τα εκατοντάδες μέλη του, οι προτάσεις και οι δράσεις που παρουσιάζονται διαχρονικά από τις διοικήσεις του και η παρεμβατικότητά του στα δρώμενα της πόλης, αλλά κι έξω από τα στενά όρια αυτής, καθιστούν αναγκαία και απαραίτητη τη συστηματική συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων.

    Δυστυχώς για την πόλη μας, η σημερινή – ευτυχώς απερχόμενη – Δημοτική Αρχή δεν εργάστηκε ποτέ προς αυτόν τον σκοπό και είχε πάντοτε κλειστούς τους διαύλους επικοινωνίας με τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας, τον οποίο ενδεχομένως να αντιμετώπιζε και με την ιδεοληπτική στάση του ταξικού εχθρού.

    Η συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου αποτέλεσε την αρχή μιας εποχής συνεργασίας προς όφελος των εμπόρων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στο τέλος της ημέρας όλων των πολιτών. Τους ακούσαμε, μας άκουσαν και διαπιστώσαμε ότι έχουμε τα ίδια όνειρα για την πρόοδο της πόλης μας.

     

    ΠΑΤΡΑ: Ο Κώστας Σβόλης στον Εμπορικό Σύλλογο ΠΑΤΡΑ: Ο Κώστας Σβόλης στον Εμπορικό Σύλλογο ΠΑΤΡΑ: Ο Κώστας Σβόλης στον Εμπορικό Σύλλογο ΠΑΤΡΑ: Ο Κώστας Σβόλης στον Εμπορικό Σύλλογο

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ντέμη Γεωργίου: Τι είναι η βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε στον θάνατο την 39χρονη

    Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Ντέμης Γεωργίου,...

    Βίκυ Λέανδρος: Στο Ηρώδειο η τελευταία συναυλία της καριέρας της

    Η παγκόσμια Ελληνίδα με την αισθαντική φωνή, επιστρέφει στην...

    Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί σταμάτησαν να ψάχνουν για σπίτι στην Βρετανία

    Σε αναμονή έχουν βάλει τα σχέδια τους να βρουν...

    σπιράλ: «Δημοτική» ταλαιπωρία συνδημότη στο Πλατάνι

    Το σπιράλ είδε τα έγγραφα, επισκέφτηκε το χώρο και...