Γαλλία: Ξεψύχησε την ώρα της πτήσης σε αεροπλάνο – Νόμιζαν ότι κοιμόταν!

    Ημερομηνία:

    Ένα μακάβριο περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση από το Λονδίνο προς τη Νίκαια της Γαλλίας, καθώς μία ηλικιωμένη επιβάτιδα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο αεροπλάνο, χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανέναν.

    Στο αεροσκάφος μετέβησαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, που προσπάθησαν να την επαναφέρουν, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

    Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας, «Δυστυχώς μία πελάτισσα πέθανε σε πτήση από το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου στη Νίκαια. Αυτή τη δύσκολη στιγμή οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά της».

    Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν τις δικές τους πολιτικές για την αντιμετώπιση των επιβατών που φεύγουν από τη ζωή. Πρώην αεροσυνοδός αναφέρει πως συχνά δένουν το άτομο στο κάθισμά του και το καλύπτουν με μία κουβέρτα, μέχρι να προσγειωθεί το αεροσκάφος. Επίσης, καθώς το πλήρωμα της καμπίνας δεν είναι επαγγελματίες υγείας, δεν μπορούν να αναγγείλουν κάποιον νεκρό νόμιμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του

    Ένας 31χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του τις πρώτες...

    Πόσο κάνει το παλάτι που θέλει στις Σπέτσες ο Παύλος Ντε Γκρες

    Το φυσάει το χρήμα ο Παύλος Ντε Γκρες. Περνάει…βασιλικά...

    ΠΑΤΡΑ: Βραβεύθηκε ο Χαράλαμπος Μπονάνος

    Τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο βράβευσε...