ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Η στιγμή που ο εκσκαφέας χτυπά και σκοτώνει τον 24χρονο

    Ημερομηνία:

    Το μοιραίο χτύπημα του εκσκαφέα στον 24χρονο εργάτη στο Αγρίνιο καταγράφεται σε βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr. Παρότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν γρήγορα, ο νεαρός άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

    Στο βίντεο του newsit.gr για το εργατικό δυστύχημα που συγκλόνισε το Αγρίνιο, φαίνεται ο εκσκαφέας να χτυπά τον 24χρονο με το πίσω μέρος όπου βρίσκονται τα βαρίδια του βαρέως μηχανήματος.

    Δηλαδή, όπως τον χτύπησε αυτός ακουμπούσε στην κολώνα και με το στρίμωγμα τον σκότωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, τού έσπασε τον θώρακα, τού τρύπησε πνεύμονα και καρδιά και ο άτυχος νέος πέθανε σε 4 λεπτά.

    Τον 24χρονο, ο οποίος άφησε στο σημείο την τελευταία του πνοή, βρήκαν νεκρό οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν επί τόπου.

    Το βίντεο με το τραγικό τέλος του 24χρονου:

    Το απίστευτο, τραγικό παιχνίδι της μοίρας, εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής, 22 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα σε εργασίες αποχέτευσης της ΔΕΥΑ Αγρινίου που εκτελούνταν από συνεργείο ανάδοχου εργολάβου στο Ρέμα Ρεμπελιά.

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Η στιγμή που ο εκσκαφέας χτυπά και σκοτώνει τον 24χρονο

    Ο 24χρονος, που ήταν η πρώτη του ημέρα στη δουλειά, παραλήφθηκε νεκρός από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που όπως προαναφέραμε έφτασε στο σημείο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κρίση ημιαγωγών στην Ευρώπη: Αυτοκινητοβιομηχανίες προειδοποιούν για διακοπές παραγωγής «σε λίγες ημέρες»

    Συναγερμός έχει σημάνει στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς οι κατασκευαστές...

    Φωτό – σοκ! Είχε κλείσει 28 γάτες σε ένα δωμάτιο στο σκοτάδι! Παρέμβαση Εισαγγελέα Πατρών

    Στην Πάτρα, μετά από καταγγελία και με εισαγγελική διαταγή,...

    Σε κρίσιμη κατάσταση το Νοσοκομείο Αιγίου- Η ΕΙΝΑ ζητά άμεσες προσλήψεις

    Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας καταγγέλλει την επικίνδυνη υποστελέχωση...