Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Πόσο ατάλαντος και άσχημος είσαι… μου έγραψαν στα social media»

    Ημερομηνία:

    Στη νέα σειρά του MEGA, «Ναυάγιο» θα βρεθεί την φετινή σεζόν και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της νέας εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το Σάββατο.

    Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε, μέσα σε όλα, για την ανασφάλεια του επαγγέλματος του ηθοποιού, τα social media και βεβαίως την σύζυγο του, Μπέσσυ Μάλφα.

    Ειδικότερα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σημείωσε χαρακτηριστικά στην Ελένη Μουστάκη πως «δυστυχώς δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω άλλο επάγγελμα πέρα από ηθοποιός. Δυστυχώς γιατί βλέπω πόσο μεγαλώνει η ανάγκη να ξέρεις και μια άλλη δουλειά… σε αυτή την δουλεία. Κάποτε έλεγα πως δεν θα χρειαστεί αλλά τώρα βλέπω ότι θα χρειαστεί να κάνω και άλλη δουλειά . Είναι πολύ ανασφαλές το επάγγελμα μας. Δηλαδή καλό είναι, όποιος γίνεται ηθοποιός, να έχει και μια άλλη δουλειά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σπιράλ: Συνάντηση Πέτρου Ψωμά – Τάκη Παπαδόπουλου

    Πληρέστατη ενημέρωση για τα προγράμματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας...

    Οι 5 πιο επικίνδυνες παραλίες του κόσμου – Εσείς θα τολμούσατε να κολυμπήσετε εκεί;

    Οι παραλίες συχνά αποτελούν συνώνυμο της ξεκούρασης και της...

    Μνημόσυνο για τον Γιώργο Λυγγερίδη, 2 χρόνια μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του

    Με έντονα συναισθήματα πένθους και συγκίνησης, γονείς, συγγενείς, φίλοι...

    Πάτρα: Ο Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Βλάσσης με βουλευτές

    Ο Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Βλάσσης, είχε...