Αλλαγή σκυτάλης στον ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Τσίπρα – Κασσελάκη το μεσημέρι στη Βουλή

    Ημερομηνία:

    Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας θα δεχθεί στις 12 το μεσημέρι στο γραφειο του στη Βουλή, τον διάδοχό του, Στέφανο Κασσελάκη.

    Φλίγκος

    Οι κ. Τσίπρας και Κασσελάκης θα έχουν, κατά πληροφορίες, μια σύντομη συνεργασία για διάφορα θέματα, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του τελευταίου.

    Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές στην παράταξη, τηλεφώνησε τόσο στον Στέφανο Κασσελάκη όσο και στην Έφη Αχτσιόγλου.

    ICECAP

    Κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών επικοινωνιών, συνεχάρη και τους δύο για τον άγωνα που έδωσαν.

    Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νικητής του δεύτερου γύρου των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Δρόσος στο 75% των ψήφων προηγείται ο Στέφανος Κασσελάκης με 56.461 ψήφους και ποσοστό 56,69% έναντι της Έφης Αχτσιόγλου με 43.139 ψήφων και ποσοστό 43,31%.

    Το αποτέλεσμα αντιστοιχεί στην ενσωμάτωση των 471 από τα 537 εκλογικά τμήματα. Τα άκυρα και λευκά ήταν συνολικά 1,19% εκ των οποίων τα λευκά 0,45%. Ο κ. Δρόσος συνεχάρη τα 135.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε «έδωσαν μία πολλαπλή και δύσκολη εκλογική μάχη». Επίσης ευχαρίστησε και «τους συντρόφους της ΚΕΦΕ που εγγυήθηκε την καλή διεξαγωγή με ομόφωνες αποφάσεις και σε κλίμα συνεργασίας καθώς και τις εφορευτικές επιτροπές σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας». Ο κ. Δρόσος επισήμανε ότι ήταν μία απαιτητική διαδικασία και θύμισε ότι στο παρελθόν ένα άλλο κόμμα «τα μούσκεψε» στις δικές του εκλογές, εννοώντας τις εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου της ΝΔ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πράσινο περνάμε… λουλούδι σταματάμε

    Την καλύτερη λεζάντα για την συγκεκριμένη φωτογραφία μας έστειλε...

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Δεν είναι και η καλύτερη εικόνα έξω από ένα σχολείο

    Δεν είναι και η καλύτερη εικόνα έξω από ένα...

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Ο Πέτρος Ψωμάς φωτογράφισε ΣΗΜΕΡΑ διάφορα σιντριβάνια της Πάτρας – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

    «Σιντριβάνια: είναι “άποψη” της δημοτικής αρχής η εγκατάλειψή τους» Άρθρο...

    Πατρών-Κλάους και Ακρωτηρίου: Τα πεζοδρόμια, καλυμμένα με μπάζα

    Το ‘χαμε ξαναγράψει αλλά η κατάσταση παραμένει… ίδια και...