ΠΑΤΡΑ: Φαινόμενα αισχροκέρδειας… λόγω Θεσσαλίας

    Ημερομηνία:

    Φαινόμενα αισχροκέρδειας έχουν κάνει την εμφάνιση και στην Πάτρα, στην αγορά τροφίμων και γενικότερα στο λιανικό εμπόριο φρούτων, λαχανικών και οπωροκηπευτικών, έχοντας ως πρόσχημα τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.

    Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν παράγοντες της αγοράς, αυτό που φοβούνταν σχετικά με τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, έχει ξεκινήσει να συμβαίνει όχι μόνο στην Πάτρα και στην περιοχή μας, αλλά γενικότερα σε όλη την επικράτεια.

    Κάποιοι με εργαλείο τις πλημμύρες στην Θεσσαλία έχουν ξεκινήσει να ανεβάζουν τις τιμές, σε διάφορα είδη, ακόμα και σε αυτά που είναι γνωστό ότι δεν καλλιεργούνται στις πλημμυρισμένες περιοχές.

    Όπως υποστηρίζουν κύκλοι της αγοράς γίνεται μια προσπάθεια για να δοθεί ένα κλίμα και μια ατμόσφαιρα πανικού, με τους καταναλωτές να τρέχουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ για είδη που σύμφωνα με τα όσα έχουν ακούσει, είτε θα βρεθούν σε έλλειψη, είτε θα ακριβύνουν.

    «Δεν ισχύουν τίποτα από όλα αυτά» λένε γεωπόνοι. «Οι πραγματικές επιπτώσεις και οι συνέπειες των καταστροφών που έγιναν στην θεσσαλική γη που είναι αλήθεια ότι στηρίζει ένα μεγάλο μέρος της αγροτικής και της κτηνοτροφικής παραγωγής, θα φανούν σε πάνω από έναν ή δύο μήνες και κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια θα είναι η έκταση τους και πώς θα επηρεάσουν την αγορά».

     

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Κάμαλα Χάρις σε αναζήτηση Αντιπροέδρου – Οι επικρατέστερες επιλογές της

    Η Κάμαλα Χάρις, που πέρα από την υποστήριξη του προέδρου...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 23/7/2024

    13:00 Novasports 6HD WTA 250 Iasi Open Τένις 17:30 COSMOTE...

    Τα ελληνικά Phantom ξεσήκωσαν την Μεγάλη Βρετανία – ΦΩΤΟ

    Του Χρήστου Μαζανίτη Δύο ελληνικά F-4 Phantom έσκισαν τον ουρανό της Μεγάλης...

    Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι που ήταν μέσα η 14χρονη κόρη της οικογένειας

    Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στη Στυλίδα τη Δευτέρα, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν σε εξοχική...