Πάτρα: Αυτοί είναι οι αθλητές που πήραν τις πρώτες θέσεις στο Run Greece 2023!

    Ημερομηνία:

    Το Run Greece 2023 της Πάτρας, πέρα από την συμμετοχή του κόσμου, ως καθαρά ένα μαζικό αθλητικό γεγονός, συγκέντρωσε και δεκάδες αθλητές στίβου από τα σωματεία της αχαϊκής πρωτεύουσας και των γύρω περιοχών.

    Μάλιστα στους αγώνες που έγιναν είχαμε και ορισμένες αξιόλογες επιδόσεις και ρεκόρ, τόσο στα 10 χιλιόμετρα, όσο και στα 5 χιλιόμετρα. Οι τρεις πρώτες του αγώνα των 10 χιλιομέτρων από πλευράς γυναικών, η Μαρία Ελένη Κεπενού που πήρε το χρυσό μετάλλιο, η Μαρία Τσίρου που πήρε την δεύτερη θέση (και οι δυο πρώτες από τον Πέλοπα) και η Μαγδαληνή Αδάμ.

    Στον ίδιο αγώνισμα τις τρεις πρώτες θέσεις στους άνδρες πήραν ο Δημήτρης Μεντής (από τον Κόροιβο Αμαλιάδος) που κέρδισε το χρυσό, ο Γιώργος Κωνσταντάρας  (από τον Απόλλωνα Πύργο) στην δεύτερη θέση και ο Χαρίτος Χαριτωνίδης από τον Αρίων που κατέκτησε το χάλκινο.

    Σε ότι αφορά τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων στις γυναίκες την πρώτη θέση την πήρε η Αδαμαντία Σερεμέτη, την δεύτερη θέση η Παναγιώτα Ζαρκαδάκη (Ολυμπιάδα) και την τρίτη η Μαρία Ελένη Νικολακοπούλου από τον Αίολο Πατρών.

    Στους άνδρες στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων την πρώτη θέση την πήρε ο Μανώλης Πουρίκας (έκανε και ατομικό ρεκόρ), τη δεύτερη θέση ο Ιωάννης Μπάρλος και την τρίτη ο Νίκος Μπιλιανός από τον Πέλοπα.

    Δείτε εδώ τα αποτελέσματα με τις επιδόσεις των αθλητών.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Αποκεντρωμένη

    Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου,...

    ΠΑΤΡΑ: Η «Πρόταση» αποχαιρετά τον Βαγγέλη Καφετζόπουλο

    Ένας από τους πρώτους ερευνητές της πρόληψης των εξαρτήσεων,...

    Ανταρκτική: Η ανθρώπινη παρουσία κλιμακώνει επικίνδυνα τη ρύπανση – «Ένας μόνο τουρίστας επιταχύνει το λιώσιμο 100 τόνων χιονιού»

    Η Ανταρκτική, που ήδη πλήττεται ιδιαίτερα από την κλιματική αλλαγή, επηρεάζεται...

    Έως 43% κάτω το κόστος σε βασικά λαχανικά – Στο 9,2% η συνολική μείωση στο καλάθι της μαναβικής

    Ανάσα για το πορτοφόλι των καταναλωτών φέρνουν οι σημαντικές...