Γιάννης Μποσταντζόγλου για Δήμητρα Παπαδήμα: «Της λέω να παντρευτούμε τυπικά απλά για να κρατήσει τη σύνταξη μου όταν πεθάνω»

    Ημερομηνία:

    Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε για τη μακρόχρονη σχέση του με τη Δήμητρα Παπαδήμα.

    Φλίγκος

    Συγκεκριμένα, λίγο πριν βρεθεί με την κωμωδία «Μποστ και Φλωξ» στη σκηνή, ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν».

    ICECAP

    Σχετικά με το γεγονός ότι της έχει κάνει πρόταση γάμου, αλλά ότι η Δήμητρα Παπαδήμα δεν θέλει να παντρευτούν, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου απάντησε: «Ναι, ούτε εγώ θέλω (να παντρευτούμε). Παντρεμένοι ήμασταν, χωρίσαμε, τώρα είμαστε 32 χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου και αφού έχουμε βρει τα κουμπιά μας και τα κόλπα μας, τι να μας δώσει παραπάνω το συγχωροχάρτι της εκκλησίας; Εγώ λέω στη Δήμητρα απλά να παντρευτούμε τυπικά, για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω. Κάποια στιγμή θα την πείσω να βάλει μια τζίφρα να πάμε στον δήμαρχο. Γιατί να χαρίσουμε το χιλιάρικο που παίρνουμε μετά από 52 χρόνια;».

    «Θα έλεγα πως είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου, εκτός από τα παιδιά. Είναι και λυσσασμένη με τη δουλειά. Τώρα θα παρουσιάσει “Το Πορτρέτο Της Πηνελόπης Δέλτα”, στο Θέατρο Αμαλία από τις 2 Δεκεμβρίου 2023. Και η παράσταση “Αγρίμι” ήταν σπουδαία. Πλέον φαίνεται η επένδυση που έχει κάνει στον εαυτό της, γιατί κουράστηκε, γράφει πολύ», ανέφερε ο ηθοποιός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επετειακή εκδήλωση με τίτλο “Mikis Theodorakis Le Francais” από το Πολύτροπον του Παν. Ανδριόπουλου

    Το Καλλιτεχνικό Σύνολο «Πολύτροπον» με υπεύθυνο τον Πατρινής καταγωγή...

    «Χρόνια πολλά» του Μάτσα στην Κεφαλογιάννη με αγωγή για το «χρυσό» φιλέτο των παιδιών τους

    Ενα ανέντιμο «δώρο», σε… συσκευασία αγωγής, επεφύλασσε, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», ο Μίνως Μάτσας στην...

    Το 57% των εταιρειών σχεδιάζει να κάνει προσλήψεις φέτος

    Η τεχνολογία, η ψηφιοποίηση και η ανάγκη για αποτελεσματική...

    Γιατί οι Ελληνες είναι ο πιο απαισιόδοξος λαός στην Ευρώπη

    Σε σταθερή απόκλιση με τις επιδόσεις της οικονομίας είναι...