Παραλίγο να πνίξει τη 47χρονη γυναίκα του μπροστά στο 8χρονο παιδί τους

    Ημερομηνία:

    Στη σύλληψη ενός 51χρονου προχώρησε την Τρίτη (26/09) η Αστυνομία μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, που υπέβαλε η 47χρονη σύζυγός του σε περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Σύμφωνα με την καταγγελία ο 51χρονος εξύβρισε, απείλησε και χτύπησε την 47χρονη σύζυγό του, την οποία μάλιστα έπιασε από το λαιμό μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού  τους,  ηλικίας 8 ετών.

    Η καταγγέλλουσα είπε στους αστυνομικούς ότι παλιότερα την είχε απειλήσει με τα όπλα που είχε στην κατοχή του ο 51χρονος και τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Διαπιστώθηκε ότι η άδεια τους είχε λήξει. Πρόκειται για δυο κυνηγετικές καραμπίνες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Europa League: Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκαν εύκολα στον τελικό

    Αγγλική υπόθεση θα είναι ο φετινός τελικός του Europa League καθώς...

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” στα 52 η Διονυσία Ζαρκάδη

    ΚΗΔΕΙΑ Την  πολυαγαπημένη  μας ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΝΙΚ. ΖΑΡΚΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ ΕΤΩΝ   52 Κηδεύουμε την Παρασκευή  9-5-2025 & ώρα...

    Επιστολή στον Τραμπ από μέλη του Κογκρέσου: Ο Ερντογάν εδώ και χρόνια απειλεί να εισβάλει σε Ελλάδα και Ισραήλ

    Μέλη του Κογκρέσου έστειλαν επιστολή στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ εν...