ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ τι έδειξε η δημοσκόπηση για τους υποψήφιους περιφερειάρχες στην Δυτική Ελλάδα

Ημερομηνία:

Την απόλυτη κυριαρχία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, καταγράφει η έρευνα της GOOD AFFAIRS που πραγματοποιήθηκε την περίοδο 15-19 Σεπτεμβρίου 2023.

PHILOXENIA

Ο κ. Φαρμάκης εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί για να κερδίσει τις εκλογές από τον πρώτο γύρο, ξεπερνώντας εύκολα τον πήχη του 43% και αγγίζοντας το 50%. Συγκεκριμένα ο νυν Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος λαμβάνει 49%, ο Κώστας Καρπέτας που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ 19% και ο Σπύρος Σκιαδαρέσης που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ 18%.

Την υπεροχή του κ. Φαρμάκη έχουν καταγράψει και οι δυο προηγούμενες έρευνες της ίδιας εταιρείας που πραγματοποιήθηκαν για το σύνολο των Περιφερειών της χώρας. Παράλληλα, το 40% δηλώνει ότι θα ψηφίσει με βάση την προσωπικότητα του επικεφαλής, το 26% με βάση το πρόγραμμα του συνδυασμού, το 19% με βάση το κόμμα που ψηφίζει και τέλος το 16% με βάση του υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Η υπεροχή του Νεκτάριου Φαρμάκη αποδεικνύεται και από τα επιμέρους αποτελέσματα της μέτρησης, αφού το 31% των συμμετεχόντων κρίνει την θητεία του νυν περιφερειάρχη πολύ καλή και το 23% καλή ενώ στην ερώτηση «Ανεξάρτητα από τον ποιον θα ψηφίσετε, ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας;» ο κ. Φαρμάκης συγκεντρώνει ποσοστό 66%.

Τέλος, ως μεγαλύτερα προβλήματα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εμφανίζονται η έλλειψη υποδομών, η ανεργία και η ακρίβεια.

ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ τι έδειξε η δημοσκόπηση για τους υποψήφιους περιφερειάρχες στην Δυτική Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ τι έδειξε η δημοσκόπηση για τους υποψήφιους περιφερειάρχες στην Δυτική Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ τι έδειξε η δημοσκόπηση για τους υποψήφιους περιφερειάρχες στην Δυτική Ελλάδα

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Το γαλάζιο πάρτι της 4ης Οκτωβρίου

Μπορεί στη ΝΔ να μην είναι ΠΑΣΟΚ για να...

𝗠𝗔𝗗𝗢𝗡𝗡𝗔’𝗦 𝗖𝗨𝗡𝗧. Ένα ξεχασμένο κομμάτι του πατρινού 𝗛𝗮𝗿𝗱𝗰𝗼𝗿𝗲 των ’90s.

Ονόματα που εμφανίζονται σε παλιές κασέτες, σε αρχεία της...

Με πιστωτικές και δανεικά πληρώνουν λογαριασμούς 6 στους 10 Ελληνες

Με δανεικά ή με την πιστωτική κάρτα πληρώνουν λογαριασμούς...

Το ρεύμα καίει νοικοκυριά και επιχειρήσεις πριν μπει ο χειμώνας

Στο υψηλότερο επίπεδο από την αρχή του έτους εκτοξεύεται...