Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν – Νετανιάχου: «Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό του»

    Ημερομηνία:

    Ο Τζο Μπάιντεν «προειδοποιεί οποιονδήποτε παράγοντα εχθρικό προς το Ισραήλ που επιδιώκει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση», υπογραμμίζει ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ με τον με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

    Πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ «προειδοποιούν ενάντια σε οποιοδήποτε άλλο παράγοντα εχθρικό προς το Ισραήλ που επιδιώκει να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση», τόνισε.

    «Δεν υπάρχει ποτέ καμία δικαιολογία για την τρομοκρατία. Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται τον εαυτό του και τον λαό του», συμπλήρωσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων – Πρωτοχρονιά 2025

    Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων υποδέχεται το νέο έτος με...

    10ο Bazaar Βιβλίου στη Λέσχη Αναιρέσεις | 10–17 Δεκεμβρίου

    Η Λέσχη Αναιρέσεις διοργανώνει για 10η χρονιά το καθιερωμένο...

    Χωρίς τέλος το θρίλερ με την εξαφάνιση του 33χρονου Αλέξη: Το τελευταίο σημάδι ζωής στον πατέρα του, «μου είπε πως δεν είναι καλά»

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του 33χρονου...

    Νίκος Νικολόπουλος! Μία συνέντευξη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τα σκάνδαλα… που θα συζητηθεί

    Ερώτηση : Κύριε Νικολόπουλε, πάμε κατευθείαν στο θέμα που...