Σέρρες: Η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στην ιστορία της πόλης

    Ημερομηνία:

    Η δικηγόρος Βαρβάρα Μητλιάγκα είναι η πρώτη γυναίκα δήμαρχος που αποκτά ο δήμος Σερρών, μετά τη νίκη που πέτυχε στις χθεσινές αυτοδιοικητικές αλλαγές καταφέρνοντας να επικρατήσει από τον πρώτο γύρο απέναντι στον εν ενεργεία δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσάφη.

    Η κ. Μητλιάγκα, που είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών, κατέβηκε στις εκλογές ως ανεξάρτητη. Το 2019 είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, ενώ ήταν μέλος της οικονομικής επιτροπής του δήμου Σερρών.

    Να σημειωθεί πως και ο πατέρας της νεοεκλεγείσας δημάρχου Σερρών, ο Ζήσης Μητλιάγκας, είχε επίσης εκλεγεί δήμαρχος για δυο θητείες (1990-1994 και 1998-2002).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αννα Μαστοράκου: Εισηγήτρια στην εσπερίδα με τίτλο «Προχωράμε μαζί… Ενίσχυση του Γονεϊκού Ρόλου εν όψει των Πανελλαδικών εξετάσεων»,

    Εργαψε η αντιπεριφερειάρχης Αννα Μαστοράκου: Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2026...

    Η ταφή του Γέροντος Στεφάνου Αναγνωστόπουλου του σεβάσμιου ιερέως που απεβίωσε στην Πάτρα – φωτό

    Η ταφή του Γέροντος Στεφάνου Αναγνωστόπουλου από τον Ναυπάκτου...

    Η κρυφή ιστορία του Παλιού Δημαρχείου Πάτρας (1880)

    ΑΠό τον Γιώργο Ιωαννίδη

    Κάτω Αχαΐα: Φωτίστηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο – ΦΩΤΟ

    Με την συμβολή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας έγινε η αντικατάσταση...