Παπαρδέλες με πέστο φουντουκιού και γιαούρτι

    Ημερομηνία:

    Υλικά

    Μερίδες: 4

    Διαδικασία

    1. Για να ετοιμάσουμε τις παπαρδέλες με πέστο φουντουκιού και γιαούρτι, πρώτα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
    2. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε στην άκρη 200 ml από το νερό όπου τα βράσαμε.
    3. Παράλληλα, χτυπάμε στον πολυκόφτη τα φουντούκια με το σκόρδο, αλατοπίπερο και το ελαιόλαδο μέχρι να σχηματιστεί ένας λείος πολτός.
    4. Αδειάζουμε στην άδεια πλέον κατσαρόλα, προσθέτουμε το τυρί και το γιαούρτι καθώς και όσο νερό από αυτό που κρατήσαμε στην άκρη χρειάζεται για να σχηματιστεί μια ρευστή κρέμα.
    5. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά, τον μαϊντανό και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
    6. Μοιράζουμε στα πιάτα, πασπαλίζουμε με λίγη γραβιέρα και σερβίρουμε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΤΕΕ – Καραχάλιος: Η Έλευση του Φυσικού Αερίου στη Δυτική Ελλάδα – Η καταλυτική συνδρομή του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας

    Αναλυτικά αναφέρει: Η Δυτική Ελλάδα, για πολλά χρόνια ενεργειακά αποκομμένη...

    Καιρός: Υπό ασφυκτικό «θερμικό θόλο» η χώρα – Πότε αναμένεται η πτώση της θερμοκρασίας

    Σε «θερμικό θόλο» βρίσκεται μεγάλο μέρος της Ευρώπης καθώς...

    Η Ουκρανία βομβάρδισε και εξουδετέρωσε τον αναπληρωτή αρχηγό του ρωσικού ναυτικού στο Κουρσκ

    Η Ουκρανία εξουδετέρωσε σε νέα επίθεση εντός των ρωσικών...