ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΓΟΜΟΣΤΟ: Ζευγάρι πέθανε μαζί… αγκαλιασμένο! ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Σοκαρισμένοι είναι στο Γομοστό από το θάνατο δύο συγχωριανών τους. Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του και μάλιστα αγκαλιά.

    Τη είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του, ο γιατρός και βουλευτής  Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, αναφέροντας πως ο Σόλων Αποστολάτος και η σύζυγός του, Γιώτα Νιφόρα, “έφυγαν” από ανακοπή καρδιάς.

    Αναλυτικά στην ανάρτησή του, γράφει:

    Ενα υποδειγματικό κ πολυαγαπημένο ζευγάρι χωριανών μας κ φίλων απο το Γομοστό, εφυγε αγκαλιασμένο για το αιώνιο ταξίδι.ΣΟΛΩΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ-ΓΙΩΤΑ ΝΙΦΟΡΑ.Βραβεύτηκε πέρυσι απο τον πολιτιστικό σύλλογο Γομοστού για την προσφορά τους στο χωριό. Δωρεά οικοπέδου για πλατεία κ χώρο πολιτισμού,δωρεά οικοπέδου για επέκταση νεκροταφείου κ.α.Ενεργοί πολίτες κ πολίτες της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.Με θλίψη η τοπική κοινωνία τους αποχαιρετά,ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αλλάζει στα ενοίκια από το 2026 – Αναλυτικές οδηγίες

    Από την 1η Ιανουαρίου 2026 καθίσταται υποχρεωτική η καταβολή...

    Ντέιβιντ Μπόουι: 90.000 αντικείμενα και ένα άγνωστο μιούζικαλ

    Ακόμη και εννέα χρόνια μετά τον θάνατό του συνεχίζει...

    Politico: Γιατί ο Πούτιν δεν θα τερματίσει τον πόλεμο του εναντίον της Δύσης

    Όταν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε τουλάχιστον 19 drones στην Πολωνία την...

    Από ποιες δεξαμενές μπορεί να πάρει ψήφους ο Τσίπρας – Τα τρία ερωτήματα για την επιστροφή στην πολιτική σκηνή

    Ο Αλέξης Τσίπρας ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τίποτα, όμως και μόνο...