ΠΑΤΡΑ: Σύσκεψη από τους καρναβαλιστές και τα πληρώματα για τη στάση που θα έχουν

    Ημερομηνία:

    Αυτό που προβληματίζει τους καρναβαλιστές είναι η οργάνωση και τα όσα έχουν οριστεί για αυτά που είναι να γίνουν στο φετινό Καρναβάλι.

    Το ζητούμενο είναι να μην πληγεί ακόμα περισσότερο ο θεσμός που ύστερα από δύο χρόνια ακύρωσης των εκδηλώσεων που το χαρακτηρίζουν, έχει υποστεί βαριά χτυπήματα τα οποία μπορεί να γίνουν και μόνιμα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για το κύρος της διοργάνωσης.

    Έτσι, τα πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού και οι καρναβαλιστές της πρώην ΑΣΟ, αναμένεται να προχωρήσουν σε τηλεδιάσκεψη μέσα στις επόμενες ημέρες για να αποφασίσουν τη μετέπειτα στάση τους. Το πώς δηλαδή θα κινηθούν για το Πατρινό Καρναβάλι 2021 από τη στιγμή που οι επίσημες παρελάσεις της διοργάνωσης δεν θα γίνουν.

    Πρόκειται για παραπάνω από 50 πληρώματα. Θυμίζουμε ότι στο περσινό καρναβάλι τα πληρώματα αυτά είχαν διοργανώσει καρναβαλικούς περιπάτους μετά την απόφαση των ακυρώσεων, ξεσηκώνοντας αρκετές αντιδράσεις από ειδικούς και μη. 

    Φέτος φυσικά είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα προχωρήσουν σε κάτι ανάλογο. Ωστόσο, το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του δήμου και αν θα διοργανώσουν τον Κρυμμένο Θησαυρό, μετά την δυσαρέσκεια που υπάρχει αφού τους “εξόρισαν” από τις αποθήκες του πρώην ΑΣΟ, χωρίς όμως να έχει βρεθεί μια λύση στο ζήτημα τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Με χτύπησαν, γκάζωσαν και έφυγαν»: Τροχαίο για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, συνελήφθη 35χρονος

    Τροχαίο ατύχημα είχε η ευρωβουλευτής και επικεφαλής του κόμματος «Φωνή...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δεν πρόσεξε ο οδηγός και το μηχανάκι… έπεσε μέσα στο λιμανάκι! ΦΩΤΟ

    Ένα… απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο...

    Ξαφνική ανάκαμψη της οικοδομής – Δείτε τα στοιχεία

    Ξαφνική ανάκαμψη παρουσίασε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα τον Μάιο μετά...