Βρυξέλλες: Νεκρός ο δράστης του μακελειού με 2 νεκρούς

    Ημερομηνία:

    Νεκρός είναι ο Λασουέντ Αμπντεσλάμ, ο δράστης της επίθεσης με 2 Σουηδούς νεκρούς στις Βρυξέλλες το βράδυ της Δευτέρας (16.10.2023).

    Η Βελγική Αστυνομία επιβεβαίωσε πως ο άνδρας που είχε συλληφθεί σε ένα καφέ στο Σκαρμπέκ των Βρυξελλών, είναι ο Λασουέντ Αμπντεσλάμ.

    Πυροβολήθηκε από την Αστυνομία στο στήθος και νοσηλεύτηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Μετά από λίγο υπέκυψε στα τραύματά του.

    Όπως μεταδίδουν τα Βελγικά ΜΜΕ, πάνω του βρέθηκε και το όπλο που χρησιμοποίησε στην τρομοκρατική επίθεση.

    Υπενθυμίζεται πως σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο δράστης δήλωνε μέλος του ISIS.

    Βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media δείχνει το σημείο που πυροβολήθηκε και συνελήφθη ο δράστης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δικαστικό θρίλερ στον Βόλο: Στα «μαχαίρια» οικογένεια για διαθήκη που άφησε 31χρονη

    Σε δικαστικό θρίλερ εξελίσσεται μια υπόθεση οικογενειακής κληρονομιάς, με...

    «Διαστημική» απάτη στην Ιαπωνία: 80χρονη έχασε τις οικονομίες της από «αστροναύτη» που ζητούσε χρήματα «για να αγοράσει οξυγόνο»

    Μια άνευ προηγουμένου υπόθεση διαδικτυακής απάτης έρχεται από την Ιαπωνία, όπου μια...

    Σοβαρό τροχαίο στα Γιάννενα: Πέντε τραυματίες στο νοσοκομείο, εκ των οποίων τρία παιδιά

    Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα, Πέμπτη (4/9/2025), στην Εγνατία Οδό...