ΠΑΤΡΑ: Ερχεται το καρναβάλι… του ’20 – Το παράδοξο επαναλαμβάνεται

    Ημερομηνία:

    Πόσο δύσκολο θα ήταν να αλλάξει, τουλάχιστον, από το «2020» στο «2021» το λογότυπο του Πατρινού Καρναβαλιού στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού; Κατά τα λοιπά, ο καρναβαλικός φορέας θέλει να δώσει έμφαση στο διαδίκτυο φέτος λόγω της πανδημίας.
    Κάποια πράγματα δεν απαιτούν χρήματα για να γίνουν, αλλά γνώση και ενδιαφέρον για μια από τις σημαντικότερες λαογραφικές και πολιτιστικές «προίκες» της Πάτρας.

     

    Το παράδοξο είναι ότι η λανθασμένη διαχείριση του καρναβαλικού προσώπου της Πάτρας στο διαδίκτυο επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε χρόνο. Σαν να γίνεται με σκοπό. Το γεγονός ότι η πανδημία δεν θα επιτρέψει (και φέτος) να γίνει τελετή έναρξης απαλλάσσει μεν τον δήμο και την κοινωφελή επιχείρηση από την υποχρέωση να σχεδιάσουν έγκαιρα τον προγραμματισμό τους για το 2021, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το καρναβάλι πρέπει να απουσιάσει και από το διαδίκτυο.

     

    Μια χθεσινή επίσκεψή μας στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Εξαίρεση αποτελούν κάποιες ανακοινώσεις για το ’21 και φυσικά η απάντηση της διοίκησης στην κριτική που της ασκήθηκε από την αντιπολίτευση για έλλειψη προγραμματισμού.

    Πελοπόννησος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Πότε θα γίνει το έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο για τους αγρότες

    Την ερχόμενη Δευτέρα θα διεξαχθεί το έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο...

    Τσίπρας: Παρέμβαση για τους αγρότες

    «Έχουν δίκιο οι αγρότες που εξεγείρονται;» αναρωτιέται ο Αλέξης...

    Πάτρα: Το καθιερωμένο «Ηπειρώτικο Παζάρι Χριστουγέννων»

    Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών και η Εφορία Κυριών προσκαλούν...

    Ολυμπία Οδός: Ανοιχτά για δύο ώρες τα διόδια στον Πύργο από τους αγρότες

    Για δύο ώρες, σκοπέυουν να κρατήσουν ανοιχτά τα διόδια...